Acest concurs a expirat în data de 2015-05-07. Vezi concursurile active aici.
Promotie KFC - Nu e panica, man.

Promotia va incepe pe data de 16 martie 2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 6 mai 2015, ora 23:59:59.

Produse Participante se refera la un numar de 3 dintre produsele comercializate de Organizator pe durata desfasurarii Promotiei, astfel cum sunt enumerate mai jos si la cumpararea carora pe bonul de casa se genereaza coduri unice de participare in promotie, in cadrul tuturor restaurantelor KFC din Romania, participante la Promotie. Aceste 3 Produse Participante sunt: Meniul 5 Hot Wings, Meniul Dublu Crispy si Meniul Dublu Booster

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • a. sa cumpare un produs participant la promotie; pentru fiecare produs achizitionat i se va printa pe bonul fiscal cate un cod unic alfanumeric care poate fi inscris in campanie;
  • b. sa descopere codul unic de pe bonul fiscal;
  • c. sa trimita codurile promotionale in oricare dintre urmatoarele trei modalitati:
    • prin expedierea, in perioada campaniei, unui SMS la 1750 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand codul promotional de pe Bonul fiscal.
    • online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea website-ului kfc.ro
    • online, prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea aplicatiei de Facebook „Nu e panica, man”, disponibila pagina de Facebook KFC.

Premiul mare se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi organizata in data de 11 mai 2015 si va viza inscrierile in promotie efectuate intre 16 martie 2015 si 6 mai 2015. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public.

Premii garantate se vor acorda pe baza SMS-ului valid primit de castigatori ca urmare a introducerii a 5 coduri prin SMS sau pe www.kfc.ro sau pe www.facebook.com/KFC.Romania in perioada promotiei. SMS-ul va contine un cod alcatuit din 7 caractere alfanumerice care poate folosit pentru primirea unui premiu garantat. Revendicarea premiului se va face in orice restaurant KFC de pe intreg teritoriul Romaniei, la urmatoarea comanda. Castigatorul ii transmite codul alcatuit din 7 caractere, primit prin SMS angajatului KFC, acesta il valideaza si ii prezinta castigatorului cele 3 variante de premii.

Premii saptamanale se vor acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi organizata pentru fiecare premiu saptamanal in parte in fiecare zi de luni a saptamanii urmatoare, pentru saptamana precedenta, la ora 12:00 si va viza inscrierile in promotie realizate pe toata perioada campaniei. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public.