Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
De acum, forta e cu mine oriunde ma duc.

Promotia „De acum, forta e cu mine oriunde ma duc” se desfasoara in perioada 1 octombrie 2015, incepand cu ora 0:00, si se va incheia pe 30 noiembrie 2015, ora 23:59:59.

La promotie poate participa orice utilizator activ al organizatorului care are un cont online activ  in aplicatia Contul meu de pe orange.ro, cu varsta peste 18 ani, si care are capacitate deplina de exercitiu.

Pentru a participa la promotie, un participant trebuie sa acceseze canalele lineare AXN, AXN White, AXN Black si AXN Spin cel putin o data in perioada de desfasurarea a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Play Store si App Store.

Pentru a putea accesa canalele lineare AXN, AXN White, AXN Black si AXN Spin participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu.

Accesarea canalelor lineare AXN, AXN White, AXN Black si AXN Spin este gratuita. Traficul de internet aferent navigarii pe site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tableta, Orange TV Go, va fi facturat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta.

Toti Participantii trebuie sa fie rezidenti sau sa aiba domiciliul in Romania.

Numele de utilizator al contului online folosit de participant este inregistrat si memorat in sistemul tehnic utilizat de organizator pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori ai promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • Premiul principal: un  televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 126 cm, 50W808C, Full HD si un sistem Home Cinema 5.1 3D Sony BDV-N9200WB
  • 10 premii secundare, fiecare continand o cana Star Wars 3D Yoda, un mini-aspirator de masa R2D2, un ceas cu alarma cu logo Star Warsbreloc cu mini-lantera cu logo Star Wars Stormtrooper si Star Wars Rubber Wristband R2D2

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor se va realiza in data de 11 decembrie 2015, la sediul organizatorului.