Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga un televizor Sharp sau unul dintre cele 20 de vouchere Metro in valoare de 100 de lei!

Concursul "Echipele castigatoare" se va desfasura la nivel national, in perioada 30 iunie - 13 iulie 2014 ora 23:59. 

Inscrierea la acest Concurs se poate face numai prin postarea unui comentariu la cel putin unul dintre cele patru posturi de concurs “Echipele castigatoare“ de pe pagina de Facebook METRO Cash and Carry Romania. Pentru a intra in tragerea la sorti, ce va avea loc la sfarsitul jocului, utilizatorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa spuna care dintre echipele care urmeaza sa joace in Campionatul Mondial, din cele prezentate, cred ca va castiga meciul urmator.
  • Sa cumpere din magazinele METRO in perioada 30 iunie - 13 iulie 2014 produse de minim 50 de lei.

Reguli:

  • a) Un utilizator poate participa cu un singur comentariu la un post. In tragerea la sorti va intra doar primul comentariu postat de catre el la postul respectiv.
  • b) Un utilizator nu poate participa de mai multe ori, lasand mai multe comentarii la un post, folosind conturi de facebook multiple. In cazul in care acest tip de fraudare va fi descoperita, utilizatorul castigator va fi descalificat si premiul va fi acordat unei rezerve.
  • c)  Un utilizator poate participa la concurs lasand cate un comentariu la fiecare post de concurs, crescandu-si astfel sansele de castig la tragerea la sorti de la final.
  • d)  Un utilizator poate face dovada cumpararii din magazinele METRO cu o copie a facturii din magazin sau cu numarul legitimatiei pe care a inregistrat cumparaturile.

Dupa ce conditiile de mai sus au fost indeplinite, utilizatorul este inscris inconcurs, eligibil sa participe la tragerea la sorti.

Tragerea la sorti se va face pe data de 14 iulie pentru desemnarea castigatorilor. In urma tragerii la sorti, vor fi desemnati 21 de castigatori. In masura indeplinirii conditiilor sus-mentionate, participantii declarati castigatori la extragerea la sorti si validati vor putea castiga unul dintre cele 20 de vouchere METRO in valoare de 100 de lei, sau premiul cel mare – un televizor Sharp.