98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor Samsung Smart TV 4K Ultra HD in fiecare zi!

 admin  2018.06.18  Electronice,Trageri la sorti  432

concurs Europa FM

Acceptă provocarea din Deșteptarea și intră în cea mai neconvențională confruntare – Bătălia Sexelor.

Zilnic, în Deșteptarea, întrebărilor la care el știe de regulă răspunsul trebuie să răspundă ea și invers. Cine marchează cele mai multe răspunsuri corecte câștigă un televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 4K Ultra HD, gama 2018.

Gata pentru provocare? Înscrie-te pe europafm.ro și dacă te sunăm, intri în direct la Europa FM pentru a participa la concurs. De luni până vineri ai șansa de a câștiga un televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 4K Ultra HD.

Cum funcționează Bătălia Sexelor în Deșteptarea.

Se vor adresa câte 3 întrebări pentru fiecare participant. Pentru femei, întrebările sunt din domenii de interes pentru bărbați și pentru bărbați se vor adresa întrebări din domenii de interes pentru femei.

Cine răspunde corect la cele mai multe dintre întrebările adresate este declarat câștigător. Dacă după epuizarea celor 6 întrebări scorul este de egalitate, atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ei greșește, acesta fiind declarat pierzător. Fiecare participant are la dispoziție 8 secunde pentru a da răspunsul în direct la Europa FM.

Gata pentru povocare? Intră acum în concurs!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii Batalia SexelorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.