Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
Fii activ si Oriflame te premiaza!

Campania "Fii activ si Oriflame te premiaza!" va incepe pe data de 10 martie 2015 (ora 9:00)  si va dura pana la 30 martie 2015, ora 20:59:59.

In cadrul Campaniei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • 30.000 x Produse Oriflame
  • 10 x Tablete vonino Sirius
  • 1 x Televizor Samsung

Participantii se pot inscrie in Campanie oricand, incepand cu data de 10 martie 2015 (ora 09:00) si pana la data de 30 martie 2015 (ora 21:00).  La plasarea unei comenzi de minimum 200 de lei in Campania 4  un participant va primi un talon razuibil. Un Participant poate primi un singur talon  razuibil per comanda. Daca un participant va plasa mai multe comenzi in Campania 4, atunci participantul va primi automat cate un talon razuibil pentru fiecare comanda plasata.

Participantul trebuie va trebui sa razuiasca talonul primit pentru a verifica tipul de premiu castigat.  Pe taloanele razuibile exista unul din urmatoarele texte:

  • “Produs Oriflame” 
  • “Tableta Vonino Sirius”
  • “Televizor Samsung”

Daca dupa razuirea talonului Participantul gaseste mesajul “Produs Oriflame”, atunci inseamna ca acesta a castigat un produs Oriflame. Pentru revendicarea premiului participantul trebuie sa introduca codul indicat pe talonul razuibil in comanda din Campania 5, pentru a primi produsul castigat. Talonul razuibil va trebui pastrat de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului.  
 
Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul “Tableta Vonino Sirius”, atunci inseamna ca acesta a castigat o tableta Vonino Sirius. Pentru revendicarea premiului si validarea codului inscris pe talonul razuibil participantul trebuie sa sune la numarul de telefon *7000. Premiile vor putea fi ridicate de la sediul Organizatorului  sau va fi expediat printr-un curier privat in termen de 60 de zile de la data validarii drept castigator. Talonul razuibil va trebui pastrat de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. Pentru ridicarea premiului, castigatorii vor trebui sa aiba la ei talonul razuibil castigator, pe care il vor lasa cand vor ridica premiul in cazul premiilor ce depasesc valoarea de 600 RON (cu TVA), pe langa cele de mai sus trebuie sa transmita Organizatorului si copia buletinului sau a cartii de identitate.

Daca sub eticheta razuibila Participantul gaseste mesajul “Televizor Samsung” atunci inseamna ca acesta a castigat un televizor Samsung. Pentru revendicarea premiului si validarea codului inscris pe talonul razuibil participantul trebuie sa sune la numarul de telefon *7000. Premiile vor putea fi ridicate de la sediul Organizatorului  sau va fi expediat printr-un curier privat in termen de 60 de zile. Talonul razuibil va trebui pastrat de catre participant pentru validarea ulterioara a premiului. Pentru ridicarea premiului, castigatorii vor trebui sa aiba la ei talonul razuibil castigator, pe care il vor lasa cand vor ridica premiul in cazul premiilor ce depasesc valoarea de 600 RON (cu TVA), pe langa cele de mai sus trebuie sa transmita Organizatorului si copia buletinului sau a cartii de identitate.

In cadrul Campaniei, un Participant poate castiga mai multe premii. Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani.

Lista castigatorilor va fi publicata in termen de maxim 30 zile de la incheierea Campaniei pe site-ul www.oriflame.ro.  Data limita de revendicare a premiilor este  30 aprilie 2015.