Acest concurs a expirat în data de 2017-07-11. Vezi concursurile active aici.
Aboneaza-te la E-factura CEZ Vanzare in perioada 10 mai – 10 iulie 2017 si poti castiga prin tragere la sorti premii de ultima generatie pentru locuinta ta!

Tombola “E-factura iti utileaza casa” va avea loc in perioada 10 mai – 10 iulie 2017, urmand sa fie organizata si sa se desfasoare in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ din Alexandria, Bailesti, Campulung, Caracal, Craiova, Dragasani, Drobeta-Turnu Severin, Pitesti, Ramnicu Valcea, Rosiori de Vede, Slatina, Targu Jiu, Videle si online pe pagina www.cezinfo.ro.

Poate participa la tombola orice client CEZ Vanzare, care are cel putin un contract activ de furnizare de energie electrica cu CEZ Vanzare, care indeplineste cerintele prezentului Regulament si a furnizat datele complete cerute la inscriere.

Inscrierea la tombola se realizeaza urmare a acordului exprimat prin abonarea la factura electronica (e-factura) in perioada 10 mai – 10 iulie 2017, utilizand oricare din urmatoarele canale:

  • site-ul www.cezinfo.ro/efactura ;
  • prin solicitare in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ;
  • pe e-mail la adresa cez_crc@cez.ro;
  • prin fax la numerele 0248524834 / 0248524832;
  • prin posta, la adresa SC CEZ Romania SA, localitatea Targu-Jiu, strada Depozitelor, numarul 2, judetul Gorj, cod postal 210238.

Inscrierea la tombola se considera valida in cazul in care clientul a completat toate campurile, a furnizat toate informatiile necesare abonarii la e-factura, a confirmat link-ul de aderare primit pe adresa de e-mail cu care s-a inscris si este in continuare abonat e-factura in momentul tragerii la sorti si acordarii premiilor.

Un participant, pe baza unui cod de client, poate castiga un singur premiu din cele oferite la tombola. Daca acelasi cod de client este extras de doua ori, se va repeta extragerea pentru premiul repesctiv pana cand este extras un cod de client nou.iecare persoana raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate.

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in data de 01 august 2017, in prezenta unui notar public. La tragerea la sorti vor participa numai acele inscrieri care sunt valabile, in conditiile stabilite conform prezentului regulament.Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment. Cererea va fi facuta, in scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore inaintea desfasurarii tragerii la sorti.

In cadrul acestei campanii publicitare se va acorda prin tragere la sorti:

  • 1 premiu mare, constand intr-un televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 123 cm, în valoare de 4.000 lei (TVA inclus);
  • 5 masini de spalat vase Beko, 13 seturi, 8 programe, ProSmart Inverter, Clasa A++, 59 cm, fiecare in valoare de 1.300 lei (TVA inclus);
  • 50 de becuri inteligente care continua sa functioneze 4 ore dupa intreruperea curentului SmartCharge Bulb, 9W, lumina rece, fiecare in valoare de 47 lei (TVA inclus).

Fiecare participant poate castiga un singur premiu oferit prin tragere la sorti .

Orice alte costuri aditionale premiilor nu vor fi suportate de Organizator si nici de a alta parte implicata in organizarea Campaniei.

Tragerea la sorti si predarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Campanie presupune acordul castigatorilor referitor la faptul ca persoana lor, numele, localitatea in care domiciliaza pot fi facute publice si folosite in materiale foto, audio si video de catre Organizator fata niciun fel de plata aferenta.

In cadrul tragerii la sorti vor fi extrageri, dupa cum urmeaza: mai intai se vor extrage castigatorii premiilor constand intr-un televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 5 masini de spalat vase Beko si 50 de becuri inteligente dupa care se va extrage cate o rezerva pentru fiecare premiu acordat (pentru cazul in care castigatorul nu este apt sa beneficieze de premiu, refuza premiul sau nu a indeplinit/a incalcat in totalitate/o parte din termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial).

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail si publicati pe site-ul www.cezinfo.ro in maximum 10 zile lucratoare de la data extragerii. Premiul cel mare si cele 50 de becuri se vor ridica din Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, in termen de 15 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor, pe baza actului de identitate al castigatorului, a codului sau de client CEZ Vanzare, acalitatii de abonat la E-factura CEZ (se va verifica si valida aceasta calitate la momentul ridicarii premiilor) si a unui proces verbal de predare-primire semnat de ambele parti. Cele 5 masini de spalat vasele se vor livra prin intermediul curierului, la adresa de domiciliu oferita de catre castigator organizatorilor, pe baza actului de identitate al castigatorului.

In situatia in care la momentul anuntarii prin email, castigatorii declara ca nu accepta premiul, refuza sa furnizeze datele personale solicitate de Organizator sau nu pot fi contactati conform celor mentionate mai sus, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve, in ordinea desemnarii acestora. Se va urmari acelasi procedeu de validare ca si in cazul castigatorilor initiali. In situatia in care si rezervele vor fi invalidate, atunci premiile nu se va mai acorda si vor ramane in posesia Organizatorului.

Castigatorul marelui premiu – un televizor SUHD Curbat Smart Samsung va fi contactat telefonic pentru stabilirea detaliilor privind intrarea in posesia premiului. In situatia in care castigatorul nu raspunde la telefon, i se va trimite o adresa via e-mail prin care va fi informat de faptul ca este castigatorul voucherului. Castigatorul este obligat sa contacteze CEZ Vanzare in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data primirii adresei de informare. In cazul in care Organizatorul nu este contactat in termenul precizat, castigatorul pierde dreptul de a ridica premiul si se apeleaza la rezerva, urmand aceeasi procedura.

De asemenea, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru probleme, independente de vointa sa, care pot aparea, cum ar fi dar fara a se limita la, defectiuni la produsele oferite. In cazul produselor sau a celor care beneficiaza de garantie, pentru orice vicii sau defectiuni castigatorii se vor adresa direct producatorului sau service-ului autorizat in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs.

Existenta sau aparitia oricarei cauze de impiedicare a castigatorilor de a beneficia de premii, cauze independente de organizator nu nasc nicio obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.

CEZ Vanzare va depune toata diligenta pentru desfasurarea in bune conditii a tombolei si pentru diminuarea sau inlaturarea oricaror deficiente. Pe toata durata desfasurarii tombolei doritorii pot afla detalii pe site-ul cezinfo.ro/efactura.