Acest concurs a expirat în data de 2014-07-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga un televizor LG pentru suporteri adevarati

Concursul “Life’s Good. Life’s Football” va incepe pe data de 16.06.2014, ora 13:00:00 si va dura pana la 15.07.2014, ora 13:00:00.

In cadrul Concursului va fi acordat un singur premiu prin tragere la sorti, constand intr-un televizor marca LG 42LB671V. 

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia denumita “Life’s Good. Life’s Football” postata intr-un tab dedicat pe pagina de Facebook LG Romania, in intervalul de concurs 16.06.2014 – 15.07.2014 si sa urmeze toti pasii indicati in aplicatie. 

Ce trebuie sa faca Participantul: 

  • a. sa intre pe https://www.facebook.com/LGRomania, sa acorde “like” acestei pagini si sa acceseze aplicatia concurs “Life’s Good. Life’s Football” 
  • b. sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni)
  • c. sa inceapa jocul prin accesarea butonului de „Intra in joc”. Zilnic, pe ecranul aplicatiei, sunt afisate in mod succesiv, intre 2 si 8 intrebari referitoare la meciurile de fotbal disputate in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, editia 2014
  • d. Pentru fiecare raspuns corect, un utilizator primeste 1 punct in cadrul clasamentului general. Pe parcursul concursului zilele fara meciuri disputate, aduc utilizatoriilor puncte suplimentare in clasamentul general daca vor raspunde corect la intrebarile speciale afisate in aplicatie. Fiecare intrebare speciala din concurs are valoarea de 2 puncte si urmeaza sa aiba ca arie de referinta subiectul „fotbal” la modul general. 
  • e. Dupa ce un utilizator parcurge o sesiune de joc si raspunde la setul de intrebari zilnice, pe ecranul aplicatiei apare un mesaj cu numarul de raspunsuri corecte cumulate pe parcursul respectivei sesiuni de joc, numarul total de puncte cumulat incepand cu prima inregistrare in concurs si locul pe care acesta il ocupa la momentul respectiv, in cadrul clasamentului general
  • f. Acei utilizatori care acceseaza aplicatia in mod repetat, raspund la intrebarile zilnice si cumuleaza cele mai multe puncte au sansa sa castige, prin tragere la sorti un televizor marca LG 3D 42” la finalul campaniei
  • g. Intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiului cele mai mari 400 de scoruri obtinute de utilizatorii inscrisi in aplicatie pe perioada Campaniei. Utilizatorii pot consulta situatia clasamentului general accesand tab-ul de clasament din cadrul aplicatiei. 
  • h. In momentul in care participantul a intrat in joc pentru prima data, la finalul setului de intrebari din ziua respectiva este rugat sa se inscrie in concurs accesand butonul „Inscrie-te in concurs”. Utilizatorul trebuie sa-si introduca datele personale de contact in cadrul formularului afisat (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, localitate). De asemenea, in cadrul formularului va trebui sa bifeze optiunea de luare la cunostinta a prevederilor prezentului regulament si optional daca doreste sa primeasca pe viitor informatii legate de campaniile promotionale ale LG Electronics. 
  • i. intregistrarea in concurs se face o singura data, la prima completare a formularului de date personale. Aplicatia recunoaste jucatorii recurenti si fiecare raspuns corect se actualizaeaza in cadrul clasamentului general. 
  • j. fiecare jucator, al carui punctaj se situeaza in top 400 puncte obtinute pe parcursul concursului, poate intra in concurs cu o singura inregistrare. Utilizatorii cu inregistrari multiple vor fi invalidati.  

Premiile descrise se vor acorda prin tragere la sorti dupa cum urmeaza:

  • tragerea se va organiza la sfarsitul Concursului, pe data de 16 iulie 2014. Pentru aceasta tragere la sorti sunt luate in considerare cele mai mari top 400 de scoruri inscrise de utilizatori la finalul perioadei de joc. Tragerea la sorti se va face electronic, in mod aleatoriu, prin intermediul site-ului www.random.org. 

Se va desemna 1 castigator pentru premiul ce consta intr-un televizor marca LG 42LB671V si 10 rezerve.