Acest concurs a expirat în data de 2017-06-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor LG Super UHD TV 49SJ810V

Campania "LG - Romania culorilor tale" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 04.05.2017 – 20.06.2017

Pentru a participa la aceasta campanie, utilizatorul trebuie sa inscrie pe pagina campaniei poze cu locuri pline de culoare din Romania. Pozele trebuie sa fie originale si sa apartina participantilor.

Pentru a inscrie o poza in prezenta campanie, un participant poate opta pentru una dintre variantele de mai jos:

  • Sa intre pe pagina campaniei www.LGSuperUHD.ro si sa incarce poza prin accesarea butonului “Incarca poza” si sa-si completeze datele personale: Email, Telefon, Nume, Prenume, Oras, Data nasterii.
  • Sa posteze poza pe Instagram, cu hashtag-ul #Romania4K. Pentru ca fiecare poza sa intre in campania promotionala, aceasta trebuie sa contina obligatoriu hashtag-ul #Romania4K.
  • Sa posteze poza pe Facebook iar in textul postarii sa mentioneze pagina de Facebook LG. Participantii pot mentiona pagina prin introducerea textului @LGnews.

Un participant poate posta un numar nelimitat de poze, atata timp cat acesta respecta cerintele prezentei campanii, reprezinta un loc plin de culoare din Romania, dar in tragerea la sorti intra cu maxim 50 de poze inscrise.

Aceeasi poza postata pe Instagram, Facebook sau inscrisa direct pe site-ul Campaniei se considera o singura intrare in concurs. 

Toate pozele postate pe Facebook, in vederea intrarii in campanie, vor fi cautate avand drept reper mentiunea @LGNews. Organizatorul nu este raspunzator pentru pozele care nu sunt afisate in rezultatele cautarii ca urmare a unei setari a Participantului sau a unei setari predefinite ale platformei de Facebook, setare independenta de vointa Organizatorului.

Fiecare participant care posteaza o poza cu un loc plin de culoare din Romania pe una dintre retelele de socializare, Facebook sau Instragram, isi manifesta acordul ca poza postata sa participe in prezenta campanie si sa intre in tragerea la sorti a campaniei si isi manifesta acordul de a fi contactat printr-un mesaj privat pe reteaua de socializare pe care a postat poza, in eventualitatea desemnarii lui drept castigator

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera castigatorilor campaniei un singur tip de premiu, dupa cum urmeaza:

Tragerea la sorti va avea loc in data de 27.06.2017, la sediul Agentiei si va fi asistata de un notar public.