Acest concurs a expirat în data de 2014-07-19. Vezi concursurile active aici.
Castiga un televizor LED Smart TV 3D Philips si alte premii!

Campania promotionala „Arata-ne ca te pricepi la fotbal si poti castiga multe premii incredibil de turtite!” este organizata si se desfăşoară pe întreg teritoriul României, cu incepere la data de 18.06.2014 ora 00:00:00 si incheiere la data de 18.07.2014 ora 23:59:59. 

Participantii la prezenta Campanie trebuie: 

  • Sa acceseze fotbal.toortitzi.ro 
  • Sa completeze datele personale: Nume si prenume, Adresa email, Telefon 
  • In fiecare zi pe fotbal.toortitzi.ro se va afisa un quiz. Zilnic, vor fi 3 intrebari despre fotbal, fiecare intrebare avand 4 variante de raspuns, doar una corecta. Participantii vor avea 10 minte la dispozitie pentru a raspunde la cele 3 intrebari zilnice pentru a se inscrie in concurs. Participantii trebuie sa raspunda corect la toate intrebarile pentru o sansa la tragerea la sorti. 
  • Quizul se completeaza o singura data o data pe zi. Un participant are dreptul la o singura inscriere pe zi, indiferent daca a raspuns sau nu corect la intrebari. In fiecare zi intrebarile se vor schimba. 
  • Un participant este calificat pentru tragerea la sorti numai in cazul in care raspunde corect la toate intrebarile unei zile. In ziua urmatoare se poate inscrie pe un alt set de intrebari. 

Extragerea castigatorilor se va face aleator, in prezenta unui notar in zile de 26 iunie, 03 iulie, 10 iulie, 21 iulie. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage cate 20 castigatori ai unui premiu constand intr-un tricou si un bax de produse Toortitzi 80g. De asemenea, in data de 21 iulie se va extrage si marele castigator al campaniei, castigatorul premiului constand intr-un Televizor LED Smart. Lista castigatorilor premiilor oferite prin tragere la sorti va fi postata pe site-ul fotbal.toortitzi.ro pana la data de 31.08.2014. 

Premiile oferite: 

  • 80 de tricouri toortite 
  • 80 de baxuri Toortitzi 80g 
  • 1 Televizor LED Smart TV 3D Philips, 151 cm, Elevation, Full HD, 60PFL8708