101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor LED Smart Samsung sau unul din cele 25 de premii formate din: 1 cutie de Star Popcorn + 1 abonament Voyo pentru 3 luni +1 slanket +1 bol brand-uit Star Popcorn!

 detty  2016.11.07  Diverse,Electronice,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Alimente  1570

concurs Star Popcorn

Campania “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 31 octombrie 2016, ora 18:00 - 4 decembrie 2016, ora 23.59.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • a. Sa intre pe website-ul campaniei si sa acceseze sectiunea dedicata jocului denumita „Concurs”;
  • b. Sa apese pe butonul „Start";
  • c. Sa nimereasca toate pungile de Star Popcorn afisate in joc si sa evite sa nimereasca orice alte produse/obiecte care vor fi ilustrate pe ecran in timpul jocului. O punga de Star Popcorn nimerita va valora, in cadrul jocului, 10 puncte;
  • d. Sa se asigure ca respecta timpul pus la dispozitie de joc, mai exact 90 de secunde;
  • e. Sa se asigure ca termina o sesiune de joc cu cel putin 1 viata din cele 3 vieti pe care le va avea la dispozitie la startul unei sesiuni de joc, unde o viata se va pierde in orice situatie in care userul va nimeri in joc oricare alt produs/obiect care va aparea pe ecran, in afara pungii de Star Popcorn.
  • f. Sa termine cu succes cel putin un joc in care aduna un minim de 500 de puncte, in timpul alocat de 90 de secunde, respectand totodata regula de a finaliza jocul cu cel putin o viata din numarul maxim de 3 vieti care se vor acorda la inceputul jocului. Numarul minim de 500 de puncte se va raporta la o singura sesiune de joc. In cazul in care participantul finalizeaza mai multe sesiuni de joc cu un numar de puncte aferent fiecarei sesiuni mai mic de 500, acetea nu vor fi luate in considerare, in mod cumulat, pentru tragerea la sorti.

In cadrul campaniei pot fi acordate prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • Marele premiu: Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072, 4K Ultra HD. Se va oferi la finalul campaniei, prin tragere la sorti.
  • Premii saptamanale: Saptamanal se vor acorda 5 premii formate din: 1 cutie de Star Popcorn*1 abonament Voyo pentru 3 luni, 1 slanket si 1 bol brand-uit Star Popcorn prin tragere la sorti.

Aroma va putea fi aleasa de castigator dintre: Star Popcorn cu Arahide, Star Popcorn cu Cascaval si Star Popcorn cu Sare.

In total vor fi acordate, participantilor care s-au inscris in campanie in perioada 31 octombrie – 4 decembrie, 25 Premii Saptamanale astfel: vor exista 5 castigatori in fiecare dintre cele 5 saptamani de Campanie, iar fiecare dintre ei va primi Premiul Saptamanal detaliat anterior.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Star Popcorn castiga premii castiga televizorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.