Diverse • Electronice • Concursuri cu jurizare • Invitatii

Concurs: Castiga un televizor LED Smart Samsung 4k si o experienta VIP cu Patrizia Paglieri si Simone Tempestini la restaurantul Fior di Poesia, din Bucuresti!

Adăugat de concursoman în data de 2015.11.10 • 3521 vizualizări

concurs Pro TV

Meniu FORDmidabil.

Concursul se deruleaza in intervalul 9 noiembrie 2015 – 21 decembrie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa intre in perioada concursului pe site-ul www.protv.ro, sa se logheze folosind contul personal de Facebook in pagina dedicata concursului si sa aleaga un meniu saptamanal, cate o reteta pentru fiecare zi a saptamanii, din cele existente in pagina concursului.

Pentru a fi inscrisi in concurs, trebuie sa completeze meniul saptamanal in intregime, pentru fiecare zi a saptamanii, si se pot inscrie oricand in perioada de desfasurare a concursului.

Fiecare participant se poate inscrie o singura data in concurs.

Premiile constau in:

  • 1 Smart TV Samsung 4k - Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, 4K Ultra HD
  • o experienta VIP (un meniu de cina) cu Patrizia Paglieri si Simone Tempestini, pentru doua persoane, la restaurantul Fior di Poesia, din Bucuresti

Castigatorii concursului vor fi desemnati pe data de 22 decembrie 2015, de catre Chef Patrizia Paglieri in functie de creativitatea meniurilor inscrise in pagina de concurs. Astfel, primele doua cele mai creative meniuri, vor fi castigatoarele premiilor mai sus mentionate.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS