108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor LED Smart Samsung 4k si o experienta VIP cu Patrizia Paglieri si Simone Tempestini la restaurantul Fior di Poesia, din Bucuresti!

 admin  2015.11.10  Diverse,Electronice,Concursuri cu jurizare,Invitatii  3486

concurs Pro TV

Concursul se deruleaza in intervalul 9 noiembrie 2015 – 21 decembrie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa intre in perioada concursului pe site-ul www.protv.ro, sa se logheze folosind contul personal de Facebook in pagina dedicata concursului si sa aleaga un meniu saptamanal, cate o reteta pentru fiecare zi a saptamanii, din cele existente in pagina concursului.

Pentru a fi inscrisi in concurs, trebuie sa completeze meniul saptamanal in intregime, pentru fiecare zi a saptamanii, si se pot inscrie oricand in perioada de desfasurare a concursului.

Fiecare participant se poate inscrie o singura data in concurs.

Premiile constau in:

  • 1 Smart TV Samsung 4k - Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6000, 4K Ultra HD
  • o experienta VIP (un meniu de cina) cu Patrizia Paglieri si Simone Tempestini, pentru doua persoane, la restaurantul Fior di Poesia, din Bucuresti

Castigatorii concursului vor fi desemnati pe data de 22 decembrie 2015, de catre Chef Patrizia Paglieri in functie de creativitatea meniurilor inscrise in pagina de concurs. Astfel, primele doua cele mai creative meniuri, vor fi castigatoarele premiilor mai sus mentionate.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Pro TV castiga premii Meniu FORDmidabil restaurant Fior di Poesia meniu saptamanal castiga un televizor televizor LED Smart Samsung 4kNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.