Acest concurs a expirat în data de 2018-06-06. Vezi concursurile active aici.
Urmareste Liga 1 pe toate ecranele, ghiceste scorul meciurilor si castiga premii fantastice.

Concursul “Ghiceste scorul” – sezonul 8 se va desfasura intre 28 iulie 2017 – 05 iunie 2018. Concursul Orange „Ghiceste scorul – sezonul 8” este un concurs interactiv online, bazat pe programul meciurilor de fotbal din campionatul Romaniei, Liga 1, disponibil in sectiunea Orange Sport a paginii Orange, constand in punerea in competitie a participantilor ce trebuie sa-si foloseasca toate informatiile sportive, abilitatile, capacitatile de intuitie si management fotbalistic privind desfasurarea meciurilor de fotbal si a rezultatelor din cadrul competitiei de fotbal Liga 1.

La acest concurs au dreptul sa participe persoanele fizice cetateni romani, rezidenti, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 28 iulie 2017 inclusiv.

Participarea la concurs nu este conditionata de achizitionarea de servicii sau produse Orange Romania sau de calitatea de client Orange Romania.

Sumarul mecanismului de concurs:

Utilizatorii vor trebui sa se inregistreze in concurs accesand pagina concursului online, pe site-ul orange.ro, prin folosirea unui cont online Orange existent sau prin crearea unuia nou, folosind pentru concursul online un nume de utilizator asociat contului. Utilizatorii se vor inregistra in Concurs alegand un alias unic disponibil si sunt obligati sa declare un numar unic de telefon mobil. 

Pe perioada campionatului national de fotbal se va afisa programul acestuia cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:

  • in spatiul dedicat utilizatorul introduce scorul/scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de desfasurare a meciului.
  • scorul/scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv.
  • dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile.

Utilizatorul va primi un punctaj in functie de predictiile pe care le face, conform sectiunii „acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare”.

Acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare:

predictie utilizator pentru fiecare meci predictie 
corecta
(puncte)
predictie 
incorecta
(puncte)
echipa castigatoare a unui meci 5 0
scorul egal al unui meci 5 0
diferenta de goluri intr-un meci, daca a fost 
aleasa corect echipa castigatoare sau egalul 
(goluri Echipa1 - goluri Echipa 2)
5 0
scorul final la sfarsitul partidei 20 0
numarul total de goluri 10 0
puncte suplimentare acordate conform 
sectiunii "punctele sumplimentare" de mai 
jos
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
folosirea butonului „joker” tripleaza 
predictia 
(x3)
-50
punctele zilei 10 -
intrebare suplimentara 10 0
pozitie corecta a echipei in clasament 20 0
coduri promotionale diferite valori -


Toate punctele obtinute intr-un meci se cumuleaza. Numarul maxim de puncte posibile pentru un meci este de 40. Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale, nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al concursului.

In cadrul concursului vor fi disponibile si sectiuni prin care se acorda puncte suplimentare:

  • intrebari suplimentare
  • punctele zilei: In fiecare zi, fiecare utilizator poate primi maxim 10 puncte suplimentare daca intra in pagina dedicata punctelor suplimentare si voteaza una din ofertele Orange prezentate pe acea pagina. Pentru evitarea oricarui dubiu, indiferent de numarul de voturi acordate de acelasi utilizator, intr-o zi, numarul de puncte alocate va fi fix, de maxim 10 puncte.
  • plasarea jetonului tip joker: Utilizatorii pot primi puncte suplimentare daca folosesc o optiune de joker, disponibil o singura data in fiecare etapa, care tripleaza punctajul pus in concurs. Jokerul poate tripla punctajul obtinut la meciul respectiv pentru predictia completa si corecta, dar daca previziunea este incorecta se scad automat 50 de puncte, conform Regulamentului. Daca nu se previzioneaza un meci sau nu se completeaza o intrebare, scorul pana in acel moment ramane intact, insa utilizatorul nu va primi puncte suplimentare.
  • coduri promotionale: Utilizatorii pot primi, gratuit, puncte suplimentare pe baza unor coduri distribuite de organizator pe diferite canale de comunicare.

La finalul meciurilor, oricare utilizator poate afla punctajul obtinut si pe ce loc se pozitioneaza in clasamentul general. Prin interogarea bazei de date se va putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile oferite in cadrul clasamentului final. Clasamentul general prezinta in ordinea pozitiilor topul utilizatorilor la momentul respectiv. Pe 05 iunie 2018, ora 23:59, pe baza punctajelor acumulate pe tot parcursul concursului de catre utilizatori, se realizeaza un Clasament general final al utilizatorilor. 

Concursul se desfasoara:

  • de la 28 iulie 2017 pana la 5 iunie 2018, ora 23:59, pentru premiile acordate in baza Clasamentului General Final. La sfarsitul fazei a doua de concurs pe 5 iunie 2018, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele, se realizeaza clasamentul final, se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare.
  • la sfaristul fiecarei etape ale Ligii 1 se face un Clasament al Etapei. Utilizatorul care a obtinut cele mai multe puncte la finalul fiecarei etape primeste 1 un premiu constand intr-o optiune gratuita World HD Go timp de 4 luni pe contul cu care este inscris in jocul Ghiceste scorul sezon 8.

Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale nu vor fi incluse in cadrul punctajelor decat daca sunt comunicate public in timp util pentru faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor putea fi incluse si luate in considerare pentru Clasamentul General final al Concursului.

Premiile acordate pe baza de puncte si Clasament General Final

  • 1 premiu constand intr-un TV LED Samsung UE48J5500AWXXH 48 Inch Black in valoare de 2082 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte la finalul concursului
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia M4 Aqua Black in valoare de 1034 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
  • 1 premiu constand intr-o tableta Lenovo TAB 3 10 Inch Bussines TB3-X70L in valoare de 950 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al treilea
  • Un stick Orange HDMI Stick OTT-ORO2400101 in valoare de 153 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al patrulea

Premiile acordate pe baza de puncte si Clasament al Etapei

  • La sfaristul fiecarei etape ale Ligii 1 Orange se face un clasament al etapei. Utilizatorul care a obtinut cele mai multe puncte la finalul fiecarei etape primeste 1 un premiu constand intr-o optiune gratuita World HD Go timp de 4 luni pe contul cu care este inscris in jocul Ghiceste scorul sezon 8. Cu fiecare etapa noua, acest clasament al jucatorilor etapei se reseteaza si se contorizeaza strict punctele obtinute pe fiecare etapa in parte.
  • In cazul in care un utilizator se claseaza de mai multe ori pe locul 1 in Clasamentul Etapei atunci activarea optiunii TV castigate se poate face numai dupa expirarea perioadei de 4 luni de la prima activare a optiunii TV.
  • Prin optiunea World HD Go se oferă acces la canale TV romanesti si internationale de interes general, stiri, documentare, film, sport, canale pentru copii si muzica disponibile in site-ul tvgo.orange.ro si aplicația Orange TV Go. 
  • In cazul in care unul sau mai multi utilizatori au acelasi numar de puncte, se considera castigator utilizatorul care a salvat primul ultima predictie corecta a unui meci

Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii:

  • 1 premiu constand intr-un TV LED Samsung UE48J5500AWXXH 48 Inch Black in valoare de 2082 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte la finalul concursului
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia M4 Aqua Black in valoare de 1034 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
  • 1 premiu constand intr-o tableta Lenovo TAB 3 10 Inch Bussines TB3-X70L in valoare de 950 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al treilea
  • Un stick Orange HDMI Stick OTT-ORO2400101 in valoare de 153 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al patrulea
  • 24 de premii constand intr-o optiune gratuita World HD Go timp de 4 luni in valoare de aprox 7 euro TVA inclus pentru fiecare optiune. Valoarea unui premiu este de 7 euro x 4 luni = 28 euro.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu pot fi convertite in bani.

Participantii castigatori trebuie sa raspunda apelurilor consultantilor organizatorului in termen de 72 de ore din momentul in care acestia au inceput sa ii apeleze pentru a le furniza detalii despre modalitatea in care vor intra in posesia premiilor.