Acest concurs a expirat în data de 2015-11-15. Vezi concursurile active aici.
Skol 100% malt: ori stim sport, ori stim sport!

Concursul "Skol 100 malt: ori stim sport, ori stim sport!” se desfasoara in perioada 28 octombrie – 14 noiembrie 2015 pe teritoriul Romaniei.

Inscrierea participantilor la concurs se face prin parcurgerea urmatoarelor etape:

  • sa acceseze modulul de concurs aflat pe site-ul www.gsp.ro si sa completeze corect si complet toate datele cerute;
  • sa raspunda corect la cele 3 intrebari din chestionar;

Fiecare participant este limitat la o inscriere pe zi. Participantii se pot inscrie zilnic, fiecare inscriere reprezentand o sansa in ziua respectiva.

Premiile concursului constau in:

  • 18 x bax de doze bere Skol (1 bax de doze bere Skol = 24 doze de 0,5 L)
  • 18 x set de halbe Skol (1 set de halbe Skol = 6 halbe)
  • un Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFH4200/88, Full HD

Zilnic prin tragere la sorti se vor desemna cate 2 castigatori, un premiu consta in 1 x bax de doze bere Skol (1 bax de doze bere Skol = 24 doze de 0,5 L) si un premiu consta in un set de halbe Skol (1 set de halbe Skol = 6 halbe). Tragerea la sorti se va face zilnic la ora 12:00 (EET), iar la ea vor participa toti concurentii inscrisi in ziua anterioara si care au raspuns corect la cele 3 intrebari. Acestia vor fi anuntati zilnic pe www.gsp.ro, in cadrul modulului de concurs aferent campaniei.  Castigatorii premiilor din zilele de sambata si duminica de pe toata durata de derulare a concursului voi fi anuntati in ziua de luni.

La finalul concursului, pe data de marti, 17 noiembrie 2015, va avea loc extragerea finala a marelui premiu: un TV LED Philips. La aceasta extragere participa toti concurentii din perioada 22 octombrie – 14 noimebrie 2015 care au raspuns corect la cele trei intrebari zilnice si au completat toate datele in formularul de inscriere. Castigatorul marelui premiu va fi anuntat pe gsp.ro.