Acest concurs a expirat în data de 2018-07-15. Vezi concursurile active aici.
Cine va castiga Campionatul Mondial de Fotbal?

Perioada in care se va desfasura campania “Cine va câștiga Campionatul Mondial de Fotbal?” este 15 iunie 2018, ora 18:00 – 14 iulie 2018, ora 23:59.

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa aiba cont de utilizator pe site-ul evoMAG sau in cazul in care participantul nu are cont, sa isi creeze cont utilizand formularul dedicat din site-ul Organizatorului.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul web evoMAG de minimum 100 lei, TVA inclus, fara taxele de transport incluse si cu toate tipurile de reduceri (voucher, discount aniversar, card cadou, etc) deja aplicate. Comanda trebuie sa fie inregistrata si facturata, iar statusul acesteia sa fie “Livrata”.

La aceasta campanie participantii concursului trebuie sa completeze toate campurile din formularul de inscriere: Alege tara castigatoare, Nume si Prenume, Email, Numarul comenzii. Utilizatorii vor trebui sa numeasca o echipa care cred ei ca va fi castigatoare, din cele care joaca in Campionatul Mondial de Fotbal! 

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si nefinalizarea comenzii nu constituie participarea la campanie. Comenzile mai mici de 100 lei, TVA inclus, nu intra in campanie, implicit in tragerea la sorti.

Pe perioada acestei campanii se va acorda un singur premiu, in valoare de 3.299 lei, TVA inclus.

Premiul consta in urmatorul produs:

  • Telefon Mobil Sony Xperia XZ2

La tragerea la sorti intra toti Participantii care au cel putin 1 comanda plasata pe site-ul web evoMAG in perioada 15 iunie 2018, ora 18:00 – 14 iulie 2018, ora 23:59, in valoare de minimum 100 lei, TVA inclus si respecta mecanismul descris mai sus.