Acest concurs a expirat în data de 2016-04-11. Vezi concursurile active aici.
Noi credem ca meriti un premiu in fiecare zi!

Perioada de desfasurare a campaniei este 4 aprilie 2016, ora 12:00 – 10 aprilie 2016, ora 23:59:59.

Pentru a intra in concurs, un participant trebuie:

  • sa se aboneze la newsletterul Germanos (daca nu s-a abonat la newsletterul Germanos pana la data inceperii campaniei) prin completarea formularului de inregistrare;
  • sa trimita cel putin o invitatie catre o adresa de email a unui prieten care nu este abonat la newsletterul Germanos. Acesta din urma trebuie sa se aboneze la newsletterul Germanos urmand instructiunile din emailul de invitatie primit de la participant. Prietenul invitat trebuie sa dea click pe link-ul de activare din mailul trimis de catre organizator pe adresa de email completata in formular. Este permisa o singura inscriere in baza de date pentru fiecare persoana.

Un participant primeste o sansa in tragerea la sorti pentru fiecare prieten care s-a abonat la newsletterul Germanos din invitatia primita de la acel participant. Un prieten invitat poate sa primeasca mai multe invitatii dar poate sa onoreze o singura invitatie primita. Un participant nu poate invita o persoana care este deja abonata la newsletterul Germanos.

In cadrul prezentei campanii organizatorul ofera urmatoarele premii:

Premiile promotiei vor fi atribuite in urma tragerii la sorti din data de 14 aprilie 2015 dintre toti participantii care s-au abonat la newsletterul Germanos.