Acest concurs a expirat în data de 2016-05-22. Vezi concursurile active aici.
Jackpot-ul de 11 ani evoMAG!

Perioada in care se va desfasura campania “Jackpot-ul de 11 ani evoMAG!” este 11 mai 2016, ora 07:00 – 21 mai 2016, ora 23:59.

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa aiba cont de utilizator pe site-ul  evoMAG sau in cazul in care participantul nu are cont, sa isi creeze cont utilizand formularul dedicat din site-ul evoMAG.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul web evoMAG de minimum 100 lei, TVA inclus, fara taxele de transport incluse si cu toate tipurile de reduceri (voucher, discount aniversar, card cadou, etc) deja aplicate. Comanda trebuie sa fie inregistrata si facturata, iar statusul acesteia sa fie “Livrata”.

Fiecare 10 lei, TVA inclus, este achivalentul a 10 puncte, adica o singura apasare a butonului “Click” de pe pagina campaniei. Punctele vor fi incarcate automat in contul de utilizator evoMAG pe pagina campaniei.  Se vor lua in calcul doar sumele divizibile cu 10.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si nefinalizarea comenzii nu constituie participarea la campanie. Comenzile mai mici de 100 lei, TVA inclus, nu intra in campanie, implicit in tragerea la sorti.

Pe perioada campaniei se vor acorda 11 premii, a caror valoare insumata este 13.697 lei, TVA inclus.

Premiile constau in urmatoarele produse:

La tragerea la sorti intra toti participantii care au cel putin o comanda plasata pe site-ul evoMAG in perioada 11 mai 2016, ora 07:00 – 21 mai 2016, ora 23:59, in valoare de  minimum 100 lei, TVA inclus si respecta mecanismul descris mai sus.

Castigatorii sunt extrasi o singura data pe zi, in fiecare zi pe toata perioada valabilitatii campaniei, la ore diferite avand ca premii produse cu valori diferite. Fiecare castigator este verificat de catre un reprezentant evoMAG.

Organizatorul va contacta prin e-mail si /sau numar de telefon castigatorii, folosind datele de contact furnizate de catre acesta in contul de utilizator cu care au participat la campanie, in maximum 24 ore lucratoare de la desemnarea lor.

Castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi (incepand cu 11 mai 2016 si pana pe 21 mai 2016) pe pagina campaniei impreuna cu produsele castigate, urmand ca acestea sa fie oferite castigatorilor pana pe data de 06 iunie 2016.