Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-07-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga un telefon mobil LG G2 Mini!

Concursul "Cerere Service pe mobil cu aplicatia Auto.ro” se desfasoara in perioada 24 iunie - 24 iulie 2014.

La concurs pot participa persoanele care au cel putin 18 ani impliniti si au domiciliul / resedinta in Romania, care detin un smartphone cu sistem de operare iOS (cel putin versiunea 3GS) sau Android (cel putin versiunea 2.2) si au permis de conducere categoria B.

Pentru ca inscrierea sa fie validata este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • participantul se inscrie in Concurs prin completarea formularului aflat in sectiunea www.auto.ro/concurs si instalarea aplicatiei de mobil Auto.ro din oricare dintre cele doua magazine online puse la dispozitie de catre sistemul de operare detinut (iOS, Android)
  • pentru toti participantii la concurs este necesara completarea formularului de concurs si a modulului Masina Mea din aplicatia Auto.ro. O inscriere este considerata valida si va fi aprobata pentru includerea in tragerea la sorti daca datele furnizate sunt completate corect si cel ce s-a inscris in Concurs va avea la data extragerii instalata ultima versiune a aplicatiei instalata/ modulul Masina mea completat (versiunea 7.0 pentru utilizatorii cu sistem Android si 7.0 pentru cei cu sistem iOS).

Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va iesi castigator.

Castigatorul concursului va fi desemnat aleatoriu, prin tragere la sorti, dar numai daca aceasta a fost validata. Castigatorul va fi desemnat in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea Concursului si va fi anuntat pe site-ul www.auto.ro si pe www.facebook.com/autopunctro. Extragerea va fi realizata utilizand site-ul public http://www.random.org/

Premiul oferit de Auto.ro:

  • telefon mobil LG G2 Mini