76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
8
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un telefon mobil Huawei P8 Lite, o tableta Acer Iconia One si un televizor LED Samsung!

 admin  2016.04.21  Trageri la sorti  1023

concurs eMAG

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, spune o vorbă românească. Iar locuitorii din Timişoara au ocazia să o verifice cuvânt cu cuvânt în cel mai simplu mod, la showroom-ul eMAG din Timişoara, începând cu dimineaţa zilei de 22 aprilie 2016, când aniversăm 6 ani de la lansarea acestui magazin de prezentare.

Echipa eMAG din showroom aşteaptă ca de obicei clienţii şi vizitatorii, cu aceeaşi atenţie şi dedicare, gata să ajute, să recomande, să uşureze alegerea produselor potrivite sau îndelung căutate. Dar între 22 - 25 aprilie 2016 cu siguranţă că vor sublinia că este un moment deosebit şi ne face plăcere să sărbătorim cei 6 ani de la deschiderea showroom-ului împreună cu locuitorii Timişoarei.

Nu lipsesc surprizele: orice vizitator care se decide să achiziţioneze un produs, orice produs, între 22 - 25 aprilie 2016, poate participa la campania specială aniversară, cu premii oferite prin extragere la sorţi. Astfel, modalităţile de achiziţie pentru de a intra în acesta campanie sunt:

  • achiziţie de pe site-ul www.emag.ro cu livrare în showroomul din Timişoara situat la adresa Calea Aradului nr. 18 (vis-a-vis de Iulius Mall) cu menţiunea că produsele comercializate în sistem Marketplace nu pot fi livrate în showroom.
  • direct din showroomul eMAG din Timişoara optând pentru livarea în showroom Timişoara sau la orice alta adresă situată pe teritoriul României.

Premiile ce vor fi oferite prin tragerea la sorţi sunt:

Regulamentul acestui concurs din această Campanie aniversară poate fi consultat aici.

Dar suprizele nu se opresc aici: clienţii care vor veni la showroom-ul eMAG Timişoara pot beneficia în această perioadă de 22 - 25 aprilie 2016 de o ofertă specială eCREDIT cu privire achiziţia de produse. Pot opta pentru 24 de rate fără dobândă prin eCREDIT pentru achiziţie nouă şi pentru utilizările de card Cetelem şi BRD Finance – detaliile necesare le vor oferi colegii din showroom-ul din Timişoara.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare alături de noi, la showroom-ul din Timişoara!concursuri online concurs eMAG castiga premii eMAG din Timisoara concurs Timisoara campania aniversara