Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Meseriasii sunt pe 123RF.

Creează un vizual spectaculos cu tema “Opriți distrugerea pădurilor” folosind 5 imagini diferite luate exclusiv de pe 123RF.com.

Pentru lucrarea ta ai la dispoziție 10 credite gratuite, cu care poți downloada 5 fotografii de dimensiunea M. Atenție, imaginile trebuie să fie photography, nu vector illustration. În plus, trebuie să facă parte din 5 categorii diferite (ex: Robot, Fashion, Tree, etc). Imaginile pot fi folosite ca atare sau prelucrate în cadrul creaţiei finale. 

Nu uita să foloseşti template-ul de înscriere.

Cum iei cele 5 imagini gratuite de pe 123RF?

  1. Pentru a-ţi face cont şi pentru a putea descărca gratuit din 123RF imaginile necesare creaţiei tale, obține codul de acces pentru a downloada gratuit imaginile necesare.
  2. O să apară un pop-up unde îţi va fi afişat un cod (serial number şi un activation PIN). Cu aceste date îţi poţi face cont gratuit în 123RF şi primeşti cele 10 credite necesare descărcării imaginilor pe care le alegi - 5 imagini (dimensiunea M).
  3. Îţi faci cont pe 123FR.com.
  4. Ai grijă când îţi alegi imaginile preferate. Un concurent poate înscrie în concurs o singură lucrare.

Cum să arate creaţia ta?

Trebuie combinate obligatoriu 5 imagini, din categorii diferite. 

Vizualul nu trebuie să conțină text.

Foloseşte template-ul de înscriere cu care îţi venim în ajutor.  Nu uita să incluzi cele 5 imagini alese de tine, să vadă toată lumea cu ce s-a jucat artistul din tine. 

Încarcă-ţi apoi lucrarea în secţiunea Înscrieri a site-ului, precizând în descrierea lucrării codurile fotografiilor folosite.

Aşadar, fiecare lucrare trebuie înscrisă sub forma unui fişier imagine realizat pe baza template-ului de înscriere.

La upload-ul unei lucrări în platformă, trebuie să precizezi titlul lucrarii şi numele autorului sau autorilor, precum şi codurile imaginilor folosite, în câmpurile marcate ca obligatoriii în formularul de înscriere. 

Lucrările înscrise care respectă specificaţiile din brief şi regulament vor fi aprobate şi se vor afișa pe platforma TheCreator, pe pagina de Facebook 123RF Romania și pe blogul www.123RF.com.

Premii:

  • Locul 1 acordat meseriasului care obtine cel mai mare punctaj: un telefon iPhone 6, 16 GB
  • Locul 2: 1 bicicletă Trek Marlin 5 29-er sau 1 Tabletă Grafică Wacom Intuis Pro L 
  • Locul 3, 4, 5, 6: cate un pachet format din: un abonament Luerzer Archive + 75 de credite descărcare imagini de la 123RF.com
  • Premiu de popularitate din partea publicului larg (cea mai votata lucrare): 1 pachet format din un abonament Luerzer’s Archive și 100 de credite pentru 123RF.com

Desemnarea câștigătorilor Competiției se va finaliza pe data de 20 octombrie 2015, în urma centralizării notelor obținute în urma votului public al vizitatorilor platformei TheCreator.ro și a notelor acordate de un juriu de profesionişti.