Acest concurs a expirat în data de 2015-12-03. Vezi concursurile active aici.
Activeaza factura electronica si castiga un Samsung Galaxy S5 Neo!

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 02.11.2015 - 02.12.2015 pana la ora 23:59:59.

La campanie poate participa orice persoana fizica, utilizator activ (care nu a fost suspendat) al serviciilor de comunicatii electronice pe baza de abonament Vodafone, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania, sau cetatean strain rezident pe teritoriul Romaniei, care a implinit varsta de 18 ani, care detine un abonament Vodafone la data demararii Campaniei si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament.

Mecanismul campaniei:

Pentru a se inscrie in campanie, trebuie sa fie urmati urmatorii pasi:

  • a. Clientul trimite un SMS la numarul 235 cu adresa de e-mail pe care se va activa factura electronica si contul de MyVodafone, ceea ce va reprezenta acordul lui pentru participarea la campanie. Transmiterea SMS-ului la numarul 235 utilizand reteaua Vodafone nu se tarifeaza.
  • b. Va primi pe e-mail confirmarea activarii facturii electronice impreuna cu detalii legate de contul de MyVodafone.

Numerele de telefon cu care participantii se inscriu in campanie sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de organizator pe toate durata campaniei. Numerele de telefon inregistrate vor fi asociate facturilor electronice activate in perioada campaniei si vor fi folosite strict pentru a identifica participantii la campanie.

Transmiterea SMS-ului catre numarul de telefon 235 pe durata campaniei implica acceptul participantului de a fi inclus in tragerea la sorti a organizatorului.

Se acorda 1 premiu constand intr-un telefon Samsung S5 Neo avand pretul de 399 euro, echivalentul in lei al sumei de 1.770 RON, la cursul de schimb oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei aplicabil la data de 6.10.2015.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului se va realiza in data de 02.12.2015, orele 10:00 AM. La aceasta tragere la sorti, se vor extrage electronic 1 numar de telefon al castigatorului cat si 1 numar de telefon al rezervei.