Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un telefon Samsung S4 si vouchere de cumparaturi la magazinul online Orange

Promotia "Jocuri – vara reducerilor" se desfasoara in perioada 1 iunie – 30 iunie 2014.

La aceasta loterie publicitara au dreptul sa participe clientii, persoane fizice titulare ale unui abonament Orange sau desemnate drept utilizatori in cadrul contractului de abonament al unei persoane fizice sau juridice, precum si posesorii de cartele SIM PrePay, cu varsta peste 18 ani, care efectueaza in perioada Promotiei cel putin o descarcare a unui joc din Portalul Orange pentru mobil (mai putin cele gratuite). Toti participantii trebuie sa fie rezidenti in Romania.

Pentru a putea sau descarca un continut din Portalul Orange pentru mobil participantii trebuie sa aiba serviciul de date de la Orange activat si un telefon compatibil cu acesta.

Pentru descarcarea unui continut din sectiunea loteriei publicitare – Jocuri – vara reducerilor se aplica urmatoarele tarife standard/joc, in functe de jocul selectat: 0,49 euro (TVA inclus), 0,61 euro (TVA inclus), 0,99 euro (TVA inclus), 1.23 euro (TVA inclus), 1,00 euro (TVA inclus), 1,24 euro (TVA inclus), 1,25 euro (TVA inclus), 1,55 euro (TVA inclus), 1,75 euro (TVA inclus), 2,17 euro (TVA inclus), 2,49 euro (TVA inclus), 2,50 euro (TVA inclus), 2,99 euro (TVA inclus), 3,,00 euro (TVA inclus), 3,09 euro (TVA inclus), 3,10 euro (TVA inclus), 3,49 euro (TVA inclus), 3,50 euro (TVA inclus), 3,71 euro (TVA inclus), 3,72 euro (TVA inclus), 3,99 euro (TVA inclus), 4,33 euro (TVA inclus), 4,34 euro (TVA inclus), 4,49 euro (TVA inclus), 4,95 euro (TVA inclus), 5,57 euro (TVA inclus).

Tarifele sunt intotdeauna afisate inaintea fiecarei descarcari de pe Portalul Orange pe mobil. Sectiunea Jocuri a Portalului Orange pe mobil, m.orange.ro/jocuri, furnizeaza Jocuri Premium. 

Accesarea sectiunii Jocuri a Portalului Orange pe mobil, m.orange.ro/jocuri, este gratuita. Traficul de date aferent navigarii in site-ul m.orange.ro/jocuri, va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de Participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta.

Participa la Promotie oricine acceseaza portalul m.orange.ro/jocuri si descarca cel putin un Joc Premium (mai putin cele gratuite) in perioada de desfasurare a Promotiei. Traficul de date corespunzator accesarii portalului m.orange.ro/jocuri va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat.

La tragerea la sorti pentru premiul oferit de catre organizator, numarul de telefon al unui Participant va fi introdus in baza de date a organizatorului de un numar de ori egal cu numarul de descarcari. 

In cadrul acestei loterii publicitare se vor oferi urmatoarele premii: 

  • 1 Samsung Galaxy S5 in valoare de 699 euro (TVA inclus)
  • 15 Premii fiecare constand in vouchere de cumparaturi la magazinul online Orange. Fiecare voucher este in valoare de 20 euro (TVA inclus). Voucherele sunt valabile pana la data de 30 septembrie 2014

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza in data de 2 iulie 2014 la sediul Organizatorului.