Acest concurs a expirat în data de 2015-06-17. Vezi concursurile active aici.
Calatoria S6 continua, Workshopul de Stil S6.

Campania se deruleaza in perioada 04 - 16 Iunie 2015 (inclusiv).

Campania se desfasoara in 2 etape:

Etapa 1: Participantii se pot inscrie pe website-ul calatoriagalaxys6.ro, completand formularul de concurs si au sansa sa fie alesi de Life Coach-ul Cristian Onetiu pentru a participa in mod gratuit la workshop-ul tinut de acesta impreuna cu alti 3 traineri (Laura Lazar, Aurel Rapa, Romana Rista).

Dintre cei inscrisi vor fi selectionate doar 20 de persone.  Selectia va fi facuta de Cristian Onetiu in baza relevantei raspunsului din formular “Scrie-ne in maxim 300 de caractere de ce doresti sa participi la Workshopul de stil S6” .

Workshopul va avea loc in data de 19 Iunie 2015, intre orele 17:30 - 22:00, in Bucuresti, intr-o locatie comunicata ulterior doar celor selectionati.

Pentru a putea participa la etapa 1 a Campaniei, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele
conditii:

  1. Sa acceseze website-ul calatoriagalaxys6.ro in perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 04 -16 Iunie 2015 (inclusiv);
  2. Sa completeze urmatoarele campuri din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Data nasterii, Oras, Telefon mobil valid, Adresa de email;
  3. Sa continue completarea formularului prin bifarea casutei Sex: M/F;
  4. Sa raspunda setului de intrebari:
    1. Ce rol au gadget-urile/ tehnologia moderna in viata ta?
    2. Cand iti alegi un gadget:
    3. Care este venitul tau mediu lunar? (intrebare optionala la care utilizatorul poate raspunde sau nu)
  5. Sa completze campul “Scrie-ne in maxim 300 de cuvinte de ce doresti sa participi la Workshop-ul de Stil S6”;
  6. Sa continue cu bifarea casutei „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei” si bifarea sau nu a casutei cu intrebarea „Vrei sa fii la curent cu toate concursurile organizate de Samsung Romania?”;
  7. Sa finalizeze completarea formularului prin apasarea butonului „Trimite”;

Etapa 2 se desfasoara in incinta locatiei unde se va desfasura workshop-ul, locatie comunicata telefonic doar celor 20 de participanti selectionati de Cristian Onetiu. La finalul workshop-ului, dintre cei participanti, va fi selectionata pe loc, prin tragere la sorti, o singura persoana care va intra in posesia unui telefon Samsung Galaxy S6.

Descrierea premiului:

  • Etapa 1 - Workshop de life coach cu Cristian Onetiu. Cristian Onetiu este life coach, antreprenor si autor, oferind castigatorilor concursului o experienta inedita, care va consta intr-un workshop care sa invete cum sa se dezvolte pe plan personal, cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la Samsung si nu numai. Workshopul va avea loc in data de 19 iunie, orele 17:30-22:00, intr-o locatie comunicata ulterior catre castigatori.
  • Etapa 2 - 1 x Samsung Galaxy S6 

Metodologia de acordare a premiilor:

  • Etapa 1: Dupa finalul Campaniei online, in data de 17 iunie 2015, incepand cu ora 10:00, se va realiza analizarea inscrierilor si relevanta comentariilor din campul ” “Scrie-ne in maxim 300 de cuvinte de ce doresti sa participi la Workshop-ul de Stil S6”, de catre Cristian Onetiu. Fiecare participant va primi o nota de la 1 la 10, in functie de criteriile enumerate mai sus, unde 1 reprezinta nota minima si 10 nota maxima. Participantul care va obtine punctajul final cel mai mare va fi desemnat castigatorul premiului acestei Campanii.
  • Etapa 2: La finalul workshop-ului, in data de 19 iunie, ora 22:00, va avea loc extragerea premiului Etapei a doua a concursului. Tragerea la sorti se va realiza pe baza unui algoritm electronic, unde vor participa doar castigatorii din Etapa 1 a concursului care si-au validat premiul (workshop cu Cristian Onetiu) si participa la workshop.