Acest concurs a expirat în data de 2014-07-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga un telefon Samsung Galaxy S5!

Care dintre ele te-a inspirat cel mai tare? Cele mai votate povesti vor castiga unul dintre cele 5 smartphone-uri Samsung Galaxy S5.

Voteaza povestea preferata si intri automat in tragerea la sorti pentru 1 Samsung Galaxy S5. Castiga ei, castigi si tu.

Campania „Oameni5” se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 01 Iulie – 14 iulie 2014 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: 

  • Sa acceseze site-ul www.oamenilaputerea5a.ro, sectiunea dedicata Concursului, in perioada 01 Iulie - 14 Iulie 2014 (inclusiv)
  • Sa aleaga povestea preferata
  • Sa completeze urmatoarele campuri obligatorii din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Telefon mobil valid. E-mail valid 
  • Sa finalizeze inscrierea prin bifarea „Am citit Regulamentul Campaniei”, reprezentand acordul cu „Regulamentul Campaniei”, ulterior citirii acestuia

Un participant poate accesa site-ul ori de cate ori doreste, dar inscrierea in campanie se va face o singura data, completand formularul de inscriere. Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa adresa de email pe care o noteaza in formularul de participare. 

In cadrul acestei Campanii se va acorda prin tragere la sorti 1 premiu constand intr-un telefon Samsung Galaxy S5.

La finalul campaniei, autorii primelor 5 povesti care au acumulat cele mai multe voturi in perioada campaniei, li se vor acorda cate un premiu constand fiecare in cate un telefon Samsung Galaxy S5.