108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un telefon Samsung Galaxy Alpha sau alte premii!

 admin  2014.11.07  Diverse,Telefoane,Trageri la sorti  1994

concurs Samsung

Campania se deruleaza in perioada 6 noiembrie – 4 decembrie 2014 (inclusiv).

Campania “Stilul Alpha” este formata din doi piloni de concurs:

 • A) Concurs “Personalizeaza moodboard” 
 • B) Concurs “Vot”

Userii pot participa la ambele concursuri, dar pot castiga doar in primul in care participa si se inscriu prin intermediul formularului de concurs.

Pentru a se putea inscrie in Campanie si a castiga unul dintre premiile din concursul “Personalizeaza moodboard”, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

 1. Sa acceseze pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, in sectiunea dedicata Campaniei, in perioada 6 noiembrie – 4 decembrie 2014 (inclusiv); 
 2. Sa accepte permisiunile cerute de aplicatie prin apasarea butonului Allow; 
 3. Sa intre in concurs prin accesarea sectiunii “Accesorii Alpha” sau prin apasarea butonului “Adopta Stilul Alpha”;
 4. Sa aleaga una dintre cele 3 categorii (Moda, Muzica, La Birou). Fiecare categorie va avea ca reprezentant un designer, respectiv: Lana x Britnic pentru categoria Moda, Gabriel Geller pentru categoria Muzica si Anca Dragu pentru categoria La Birou.
 5. Sa aleaga una dintre cele 5 prototipuri din categoria selectata; prototipurile reprezinta obiectele propuse de designeri pe care userii le pot castiga in urma concursului;
 6. Sa personalizeze un moodboard adaugand 6 fotografii, folosind urmatoarele posibilitati de upload fotografie: Upload local, Upload Instagram, Upload Pinterest, Upload Facebook. Pentru a intra in concurs, userul trebuie sa personalizeze moodboardul cu toate cele 6 fotografii.
 7. Sa completeze urmatoarele campuri obligatorii din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Telefon mobil valid, E-mail valid;
 8. Sa raspunda setului de intrebari obligatorii;
 9. Sa apese butonul “Trimite”;

La finalul fiecarei saptamani de concurs se vor extrage prin tragere la sorti, din totalul concurentilor care au intrat in concurs prin completarea formularului de concurs “Personalizeaza moodboard” in saptamana respectiva, 3 castigatori, cate unul aferent fiecarei categorii.

Userii care nu personalizeaza moodboard si aleg sa participe in concursul “Vot”, se pot inscrie in Campanie urmand urmatorii pasi:

 1. Sa acceseze pagina de Facebook Samsung Mobile Romania;
 2. Sa accepte permisiunile cerute de aplicatie; 
 3. Sa intre in concurs prin accesarea sectiunii “Galerie” 
 4. Sa voteze unul sau mai multe moodboarduri prin apasarea butonului “Voteaza”
 5. Sa completeze urmatoarele campuri obligatorii din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Telefon mobil valid, E-mail valid;
 6. Sa raspunda setului de intrebari obligatorii;
 7. Sa apese butonul “Trimite”;

Un user poate vota o singura data un moodboard, dar poate vota toate moodboardurile din Galerie. Un user va avea o singura sansa in tragerea la sorti de la sfarsitul Campaniei, indiferet de cate moodboarduri a votat.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda premii prin tragere la sorti electronica, astfel:

 • Premii saptamanale: in cadrul concursului “Personalizeaza moodboard”, se vor extrage cate 3 castigatori in fiecare saptamana de Campanie din fiecare categorie disponibila: Moda, Muzica, La Birou
 • Premiu la final de campanie: in cadrul concursului “Vot” va fi desemnat un castigator al unui Samsung Galaxy Alpha prin tragere la sorti, la finalul campaniei, din totalul userilor care au votat si au completat formularul de concurs din cadrul sectiunii de joc.

Premiile campaniei:

 • 1 x Husa telefon cu motive grafice
 • 1 x Husa suport cu nasture pentru casti
 • 1 x Suport telefon cu fixare pentru bicicleta
 • 1 x Portofel
 • 1 x Geanta
 • 1 x Suport telefon The Artist
 • 1 x Suport telefon The Egg
 • 1 x Suport telefon pentru birou cu accesorii
 • 1 x Suport telefon pentru birou trophee
 • 1 x Suport telefon The Bridge
 • 1 x Tricou buzunar transparent
 • 1 x Husa telefon cu fata transparenta
 • 1 x Geanta plic cu buzunar transparent
 • 1 x Accesoriu telefon
 • 1 x Accesoriu colier
 • 1 x Telefon mobil Samsung Galaxy Alpha

PARTICIPA LA CONCURS

Stilul Alpha Samsung Galaxy Alpha concursuri castiga un telefonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.