77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un telefon Philips S398!

 admin  2015.09.05  Telefoane,Castig instant  2638

concurs Philips

Campania promotionala „Alege lumina potrivita de la Philips LED" se va desfasura la nivel national, in perioada 01 Septembrie 2015 - 30 Noiembrie 2015

Produsele participante la campanie sunt toate sursele de iluminat Philips LED.

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice societate comerciala legal inregistrata, recomandata de un distribuitor autorizat Philips si care primeste o invitatie de participare la campania promotionala impreuna cu formularul de participare prin care va fi informata asupra mecanismului campaniei. Distribuitorii autorizati Philips nu pot participa la aceasta campanie.

Pentru a participa in campanie, fiecare societate comerciala participanta:

  • trebuie sa achizitioneze in perioada 01 Septembrie - 30 Noiembrie 2015, surse de iluminat Philips LED in valoare minima de 2.500 lei fara TVA pe o singura factura.  
  • trebuie sa amplaseze in interiorul magazinului standul/displayul promotional primit de la distribuitor impreuna cu sursele Philips Led in perioada 01 Septembrie 2015 - 30 Noiembrie 2015.
  • sa completeze formularul de participare primit de la distribuitorul autorizat Philipscu toate datele solicitate, 
  • sa ataseze la formularul de participare copiile facturilor fiscale care sa dovedeasca achizitiile de surse de iluminat Philips LED, facute in conformitate cu prevederile prezentului regulament si sa le trimita pe adresa: Philips Romania SRL, cu sediul in Bd. Barbu Vacarescu nr. 301-311, Cladirea Lakeview Office, etaj 14, sector 2, Bucuresti, in atentia Ovidiu Nicolita.  

Premiul  care se va acorda automat, fara tragere la sorti fiecarui participant care indeplineste conditiile prevazute in prezentul regulament, in cadrul campaniei promotionale este urmatorul

  • Telefon Philips S398

O societate participanta poate trimite un singur formular de participare pentru fiecare punct de vanzare si in consecinta poate castiga maxim un telefon pentru fiecare punct de vanzare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Philips castiga un telefon castiga premii concurs