Acest concurs a expirat în data de 2014-11-12. Vezi concursurile active aici.
Concursul este organizat de către Imobiliare.ro.

Concursul este organizat de către Imobiliare.ro si se desfasoara in perioada 5 noiembrie 2014 - 11 noiembrie 2014.

Pentru a vă înscrie şi a participa la concurs:

  1. Dacă nu aveţi instalată deja aplicaţia de mobil Imobiliare.ro, aceasta trebuie descărcată pe telefon. Aplicaţia este disponibilă pentru telefoanele cu Android aici, iar pentru telefoanele cu iOS aici.
  2. Deschideţi de pe telefon aplicaţia de mobil Imobiliare.ro
  3. Din meniul aplicaţiei, secţiunea "ACTIVITATE", intraţi în contul dvs. Imobiliare.ro (tap pe "Intră în cont") cu datele de log-in corespunzătoare (email şi parolă). Dacă nu aveţi cont vă puteţi conecta direct cu Facebook.
  4. Alegeţi şi salvaţi cel puţin un anunţ favorit (în funcţie de criteriile dvs.) Din lista de anunţuri sau din pagina de detaliu a oricărui anunţ puteţi da click pe simbolul/iconiţa "inimă" (în partea dreaptă sus). În aplicaţie se va afişa un scurt mesaj de confirmare "Anunţ salvat!".

În scurt timp veţi primi un email de confirmare a participării la concurs. Emailul va fi trimis pe aceeaşi adresă de email folosită în cadrul aplicaţiei Imobiliare.ro.

În perioada 12 noiembrie 2014 - 14 noiembrie 2014 are loc tragerea la sorţi, folosind Random.org.

Premiile:

  • Premiul cel mare este un telefon NEXUS 5 BLACK16GB LTE ( 2GB RAM). Telefonul nu este codat, deci poate fi folosit indiferent de reţea.
  • Premiile 1, 2 şi 3 reprezintă un abonament la internet mobil 3G de la Orange, gratuit timp de 3 luni de zile în limita a 1GB/lună.

Fiecare câştigător va primi în plus un modem Huawei E5220 Air Net 3G+ white (în valoare de 44 EUR, preţ cu TVA) pentru cartela dedicată de internet. Cartela va fi încărcată în fiecare lună cu câte 5 EUR, de către Imobiliare.ro, timp de 3 luni consecutiv.