Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Nota 10 la tehnologie este premiata de Huawei!

Septembrie va însemna, pentru oricine, acel aer febril al agitației înaintea întâlnirii cu profesorii, mirosul caietelor noi, buchetele de flori… Back to school înseamnă însă și teme, și evaluări, și teze, și extemporale. Și bucuria unui 10 bine-meritat.

Cu siguranță caietele încă mai stau pe masa oricărui școlar, însă tehnologia face parte din ce în ce mai mult din viața elevilor. Așadar, un telefon performant, de ultimă generație, e un cadou pe care oricare elev și-l dorește. Cum ar fi… Huawei P9 lite, un dispozitiv mobil simpatic, care are un ecran mare (perfect pentru jocurile de după lecții, dar și pentru a conversa cu prietenii), dar rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4; o cameră foto performantă (13 MP), senzor de amprente și o capacitate de stocare de 16MB.

Și, pentru că orice școlar face lecții, dar are nevoie și de mișcare și de sport, surprizele Huawei în campania Back to School nu se opresc aici: în perioada 29 august - 30 septembrie 2016, la orice P9 lite cumpărat, primești gratuit o brățară inteligentă Color Band A1. Brăţara Color Band A1 de la Huawei te anunţă prin vibraţii şi semnale luminoasă că ai primit e-mail-uri, mesaje, apeluri sau au loc alte activităţi pe telefonul tău P9 lite. În plus, activitatea fizică îţi este monitorizată constant, afli în timp real numărul de calorii pierdute. Brățara este rezistentă la praf şi stropi de apă și măsoară intensitatea razelor UV.

Așadar, îți propunem un exercițiu (că tot e vremea întoarcerii la școală): spune-ne 10 motive pentru care copilul tău merită nota 10 la tehnologie (scrie-ne pe adresa echipa@alistmagazine.ro – cu subiectul 10 la tehnologie-concurs), și atunci poți câștiga pentru el un telefon Huawei P9 lite.