Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un super smartphone LG G3 si o imprimanta portabila LG Pocket Photo!

Adăugat de concursoman în data de 2014.07.09 • 1917 vizualizări

concurs Radio 21

Castiga un super smartphone LG G3!

PatruLa 21 si LG te provoaca sa arati tuturor ca viata e frumoasa.

Trimite-ne o poza pe tema “Life’s Good”/ “viata e frumoasa” si poti castiga zilnic (luni – joi) o imprimanta portabila LG Pocket Photo si la finalul saptamanii de concurs (vineri), un Smartphone LG G3 - SIMPLE IS  THE NEW SMART!*

Completeaza pana pe 17 iulie 2014, inclusiv, formularul de concurs, si posteaza o fotografie cu tema “life’s good” (“viata e frumoasa”). Fotografia trebuie sa fie originala (nu se iau in calcul pozele copiate de pe internet), creativa, cool  (vrem sa vedem ce inseamna pentru tine ca “viata e frumoasa”, ce te inconjoara, ca iti place viata sau cum si unde te bucuri de viata). Pozele validate de organizatori, vor fi analizate zilnic, de luni pana joi, in perioada 14 – 17 iulie, de membrii echipei PatruLa 21, matinalul de la Radio 21, care vor si alege fotografia cea mai inspirata intrata in concurs pana la momentul respectiv si vor desemna astfel castigatorul premiului zilnic.

Vineri, 18 aprilie 2014, PatruLa 21 premiaza cea mai inspirata, creativa si “in tema” poza inscrisa si validata pe toata perioada concursului cu premiul cel mare al campaniei!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS