100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un storcator Philips Avance, modelul HR1896!

 admin  23.12.2015  Trageri la sorti,Electrocasnice  2188

concurs Retete ca la mama

Concursul se desfasoara in perioada 18.12.2015 – 03.01.2016.

Pentru a putea sa se inscrie la concurs, participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei si sa raspunda la intrebarea „Tu ce retete ai pregati cu ajutorul noului storcator Philips?”.

Premiul consta intr-un storcator Philips Avance, modelul HR1896, in valoare de 1.415 lei, cu TVA inclus. Citeste mai mult despre produs aici.

In cadrul concursului castigatorul premiului se va desemna prin tragere la sorti facuta pe site-ul random.org, de catre organizator, castigatorul urmand a fi facut public de catre Laura Laurentiu.

 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Retete ca la mama castiga premii Retete ca la mama storcator Philips AvanceNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.