Acest concurs a expirat în data de 2015-11-20. Vezi concursurile active aici.
Fii cu ochii pe ceas!

Concursul se desfasoara in perioada 13 noiembrie 2015, incepand cu ora 10:00, si se va incheia pe 19 noiembrie 2015, ora 23:59:59.

Prezentul concurs consta in votarea unuia dintre produsele prezentate pe site-ul de concurs, mentionarea adresei de e-mail in casuta care se va deschide dupa click pe butonul de votare si distribuirea prin „share” pe pagina personala de Facebook a produsului votat. Distribuirea prin „share” trebuie facuta publica si mentinuta pe pagina personala de Facebook pe toata perioada de desfasurare a consursului. La finalul concursului va fi desemnat un singur castigator, prin tragere la sorti.

Pentru a putea intra in tragerile la sorti pentru castigarea premiului, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa intre logat in contul online, pe pagina de prezentare a concursului;
  • sa aiba creat un cont, indiferent daca este client Orange sau nu, sau sa creeze un cont online in aplicatia contul meu aici;
  • sa voteze cu ajutorul butonului de votare din dreptul produsului;
  • sa mentioneze adresa de e-mail personala folosita la crearea contului online, in casuta afisata pe site imediat dupa click pe button-ul de vot;
  • sa distribuie, catre public, prin ”share” datele produsului votat, pe pagina personala de Facebook;
  • sa mentina public share-ul pe pagina personala de Facebook pe toata perioada desfasurarii concursului. durata concursului;

In cadrul prezentului concurs vor fi acordate de catre organizator un singur premiu, constand intr-un ceas Vector Luna .

Castigatorul va fi desemnat la sfarsitul concursului prin tragere la sorti. Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc pe 23 noiembrie 2015.