Acest concurs a expirat în data de 2015-12-25. Vezi concursurile active aici.
Sincronizeaza-te cu Radio ZU si Internity.

Campania publicitara “Sincronizeaza-te cu Radio ZU si Internity” se va desfasura in perioada 17 - 24 decembrie 2015, la Radio ZU in intervalul orar 10:00 - 12:00 am.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita SMS la 1815, cu numele persoanei cu care isi doresc sa se sincronizeze de Craciun (sa fie impreuna de Craciun). Persoana care trimite al 50-lea SMS pentru concurs este declarata castigatoare a premiului zilnic, un Smart Watch Oxo si un loc locul in finala din 24 decembrie 2015, la care se poate castiga un smartphone Samsung Galaxy Grand Prime.

Toti finalistii sunt anuntati sa asculte cu atentie Radio ZU in intervalul 10:00 - 12:00, in data de 24 decembrie 2015. In ziua finalei, primul finalist care trimite un SMS in cel mult 10 minute dupa semnalul de concurs, de pe acelasi numar de telefon cu care a trimis mesajul urmare a caruia a fost declarat finalist, cu textul solicitat de DJ-ul ZU este declarat castigator al smartphone-ului Samsung Galaxy Grand Prime. In cazul in care nu se primeste niciun SMS in conditiile acestui regulament, premiul final nu se acorda. Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  premiului castigat.

Valoarea totala a premiilor consta in 7 ceasuri Oxo in valoare totala de 1.043 ron si un smarthphone Samsung Galaxy Grand Prime in valoare de 600 ronce vor fi oferite de catre Co-Organizator.

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).