Acest concurs a expirat în data de 2017-05-08. Vezi concursurile active aici.
Voteaza masinile din concursul Autovot 2017 si poti castiga un iPhone 7!

Concursul "Autovot 2017" se desfasoara in perioada 5 aprilie – 7 mai 2017.

La concursul Autovot 2017 pot participa toţi utilizatorii activi ai reţelei sociale Facebook, cetateni romani, cu varsta minima de 18 ani impliniti in ziua inceperii concursului, 5 aprilie 2017.

Pentru efectuarea votului, utilizatorul trebuie sa acceseze aplicatia speciala Autovot 2017 din cadrul site-ului Automarket şi să se autentifice cu ajutorul contului de Facebook.

Un utilizator este considerat intrat în concurs şi se califică pentru tragerea la sorţi în momentul în care distribuie (share) pe facebook votul său către una dintre maşinile care intră în concurs. La finalul procesului, utilizatorul va primi o şansă (o poziţie) în tragerea la sorţi pentru premii.

Maşinile lansate în România în 2016 şi intrate în competiţie sunt împărţite astfel: 30 de maşini la categoria Maşini Accesibile şi 16 maşini la categoria Maşini Premium.

Fiecare zi a competiţiei va aduce un “meci/duel” între două dintre maşinile intrate în concurs. Pentru a se înscrie în cursa pentru premii, un utilizator trebuie să voteze una dintre cele două maşini ale zilei.

La ambele categorii fiecare duel durează 24 de ore.

Numărul de voturi primite de fiecare maşină dintr-un meci se adună, iar scorul de la finalul zilei arată ce maşină merge mai departe pe tabloul meciurilor spre finală şi care maşină este eliminată din competiţie.

În cazul egalităţii la finalul celor 24 de ore de vot, timpul va fi prelungit până la următorul vot. Câştigă maşina care primeşte primul vot ulterior timpului acordat.

Maşinile vor fi aşezate pe tabloul duelurilor în mod aleatoriu.

Un utilizator poate vota în oricâte dintre duelurile maşinilor intrate în concurs.

Maşina câştigătoare în Autovot 2016 va fi considerată cea care primeşte cele mai multe voturi în timpul duelului din finală. Vor exista două maşini câştigătoare: una la categoria Maşini Accesibile, alta la categoria Maşini Premium.

Premiul acordat în cadrul Concursului este un iPhone 7 black, 32 Gb

Premiul va fi acordat prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii inscrisi in concursul Autovot 2017.

Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc in ziua de luni, 8 mai 2017. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul Automarket.ro.