98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone iPhone 6S pe zi!

 admin  2016.02.25  Telefoane,Trageri la sorti  29505

concurs Lion

Campania "Castiga un smartphone iPhone 6S pe zi" se va desfasura incepand cu 07 martie 2016  si inceteaza la data de 05 mai 2016 sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul.

La aceasta promotie vor participa urmatoarele produse cu banda promotionala „Castiga un smartphone iPhone 6S pe zi:

  • Lion Standard 42 g;
  • Lion King Size 63 g;
  • Lion 2Pack 2 x 30 g;

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs participant la promotie si sa inscrie codul promotional din ambalajelor Lion prin SMS la numarul scurt 1860, numar cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Cosmote /Telekom si Vodafone sau prin intermediul site-ului promotiei www.castigaculion.ro.

Indiferent de modalitatea de inscriere (web sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajul promotional in original si complet sau ambajalele promotionale in original si complete ce au inscriptionate pe fața ambalajului codul unic, pentru validarea ulterioara a castigului.

Premiile campaniei:

In cadrul campaniei se vor acorda, in total 60 de premii. In fiecare saptamana se vor acorda 7 premii, prin tragere la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lion castiga premii castiga iPhone 6S concurs iPhone 6S www.castigaculion.ro castiga cu Lion castigaculion.ro inscrie codulNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.