Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un smartphone V1 Viper i4G!

Adăugat de concursoman în data de 2015.01.14 • 1256 vizualizări

concurs Allview

Castiga garantat un voucher in valoare de 100 lei.

Campania “Castiga un voucher de 100 lei pentru V1 Viper i4G sau chiar smartphone-ul” va fi lansata la data de 13 ianuarie 2015 si se va derula pana la data de 15 ianuarie 2015, urmand ca la sfarsitul campaniei sa fie desemnat castigatorul. 

Desemnarea castigatorului se va face automat prin aplicatia care gazduieste concursul, in data de 16 ianuarie 2015

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face prin intermediul paginii de Facebook si website-ul companiei, urmand toti pasii din aplicatia de concurs. Participantii care introduc adrese invalide de email vor fi descalificati. 
Pentru evitarea inscrierilor automate se accepta o singura inscriere de pe o adresa de IP. 

Extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent. 

Premiul campaniei consta intr-un smartphone V1 Viper i4G

Toti concurentii inscrisi in campanie vor castiga garantat un voucher in valoare de 100 lei pentru achizitionarea smartphone-ului V1 Viper i4G exclusiv prin intermediul shop-ului online Allview de la adresa allview.ro/shop. Voucher-ul este valabil in perioada 16 - 25 ianuarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS