98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone Utok Explorer!

 admin  2015.01.15  Telefoane,Trageri la sorti  1731

concurs Utok

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 15 ianuarie 2015 – 15 februarie 2015.

Participantul trebuie sa aleaga una dintre cele patru imagini puse la dispozitie de aplicatie si sa explice intr­-un text de maxim 150 de caractere motivul alegerii. Participantul poate da Share pozei selectate prin intermediul butonului special pus la dispozitie de aplicatie, pentru a dubla sansele de castig. Un singur share este luat in considerare de catre aplicatie.

Marele premiu consta in smartphone-­ul rugged Utok Explorer, in valoare totala de 599 lei.

Premiile zilnice sunt cate un voucher cu reducere de 10% pentru orice achizitie de smartphone Utok Explorer de pe site-­ul UtokVoucherul este valabil pentru achizitionarea unui singur produs si nu este transmisibil. Termenul limita de valabilitate a voucherului este 28 februarie 2015.

Desemnarea castigatorului marelui premiu are loc prin metoda tragerii la sorti din lista participantilor inscrisi in perioada 15 ianuaire 2015 – 15 februarie 2015. Tragerea la sorti se va efectua prin intermediul site­ului random.org, pe data de 16 februarie 2015. Fiecare participant primeste un voucher de 10% reducere.


PARTICIPA LA CONCURS

smartphone rezistent la socuri smartphone rezistent la apa smartphone rezistent la praf concurs Utok Utok Explore concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.