Acest concurs a expirat în data de 2014-09-02. Vezi concursurile active aici.
Castiga un smartphone Utok 5008 sau alte premii Utok!

Concursul “Vanatoarea de fotografii” va fi organizat si se va desfasura in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2014.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa. Aceasta presupune inscrierea fotografiilor in aplicatie, in perioada 1 iulie – 1 septembrie 2014. Fotografiile inscrise au ca tema Natura, iar cele care trateaza alta tema for fi descalificate. Utilizatorul nu trebuie sa incarce poze ce prezinta ipostaze indecente sau obscene. Fiecare utilizator are dreptul de a incarca o singura fotografie. Fiecare utilizator Facebook are dreptul de a vota o singura data.

Premiile Concursului sunt:

  • un voucher de reducere 10% pentru orice smartphone sau tableta UTOK aflat in afara promotiilor. Voucherul este primit de fiecare participant la Concurs si este valabil pana pe 15 septembrie 2014
  • 3 abonamente de un an National Geographic
  • 5 rucsacuri UTOK
  • 5 sepci UTOK
  • un smartphone UTOK 5008

Fiecare participant primeste cate un voucher de reducere 10%. Castigatorii sepcilor si rucsacurilor UTOK, dar si a abonamentelor National Geographic vor fi stabiliti in urma rezultatelor votarilor: primii trei clasati in urma voturilor vor primi cate un abonament National Geographic, urmatorii cinci vor primi cate un rucsac UTOK, iar urmatorii 5 vor primi cate o sapca UTOK. Castigatorul marelui premiu, un smartphone UTOK 5008, va fi ales in urma jurizarii de catre echipele UTOK si National Geographic. Desemnarea castigatorilor va avea loc pe 2 septembrie 2014.