Acest concurs a expirat în data de 2014-12-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga un smartphone Sony Xperia Z2 si Z1, un smartphone Sony M2, un smartwatch Sony, o bratara Sony Smartwear si un vouchere electronice de cumparaturi!

Concursul “Ghiceste scorul” – sezonul 4 se va desfasura intre 25 iulie 2014 – 15 decembrie 2014.

Concursul este organizat pe mai multe faze, iar la sfarsitul fiecareia se obtine un clasament pe baza punctajelor, se desemneaza castigatorii fazelor si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze. La terminarea competitiei, pe data de 15 decembrie 2014, ora 23:59, pe baza punctajelor utilizatorilor obtinute prin cumularea punctajelor tuturor fazelor, se realizeaza un Clasament General final al utilizatorilor si se acorda premiile finale ale Concursului. La finalul Concursului se acorda premii si printr-o tragere la sorti la care participa toti utilizatorii inscrisi care respecta termenii si conditiile prezentului regulament. 

Utilizatorii vor trebui sa se inregistreze in concurs accesand pagina concursului online, pe orange.ro/ghiceste-scorul, prin folosirea unui cont online Orange existent sau prin crearea unuia nou, folosind pentru concursul online un nume de utilizator asociat contului. Utilizatorii se vor inregistra in Concurs alegand un alias unic disponibil si sunt obligati sa declare un numar unic de telefon mobil. 

Pe perioada campionatului national de fotbal se va afisa programul acestuia cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:

  • in spatiul dedicat utilizatorul introduce scorul/scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de desfasurare a meciului.
  • scorul/scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv. 
  • dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile.

Utilizatorul va primi un punctaj in functie de predictiile pe care le face, conform sectiunii „acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare”.

Acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare:

predictie utilizator pentru fiecare meci predictie 
corecta
(puncte)
predictie 
incorecta
(puncte)
echipa castigatoare a unui meci 5 0
scorul egal al unui meci 5 0
diferenta de goluri intr-un meci, daca a fost 
aleasa corect echipa castigatoare sau egalul 
(goluri Echipa1 - goluri Echipa 2)
5 0
scorul final la sfarsitul partidei 20 0
numarul total de goluri 10 0
puncte suplimentare acordate conform 
sectiunii "punctele sumplimentare" de mai 
jos
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
conform 
sectiunii 
"punctele 
sumplimentare" 
din prezentul 
Regulament
folosirea butonului „joker” tripleaza 
predictia 
(x3)
-50
punctele zilei 10 -
intrebare suplimentara 10 0
pozitie corecta a echipei in clasament 20 0
coduri promotionale diferite valori -


Toate punctele obtinute intr-un meci se cumuleaza. Numarul maxim de puncte posibile pentru un meci este de 40. Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale, nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al Concursului.

In cadrul concursului vor fi disponibile si sectiuni prin care se acorda puncte suplimentare:

  • intrebari suplimentare
  • punctele zilei: In fiecare zi, fiecare utilizator poate primi 10 puncte suplimentare daca intra in pagina dedicata si voteaza una din ofertele prezentate. Pentru evitarea oricarui dubiu, indiferent de numarul de voturi acordate de acelasi utilizator, intr-o zi, numarul de puncte alocate va fi 10. Dupa ora 00:00 a fiecarei zile, daca intra in aceeasi sectiune si voteaza, utilizatorul primeste alte 10 puncte care se adauga in contul sau de concurs.
  • plasarea jetonului tip joker: Utilizatorii pot primi puncte suplimentare daca folosesc o optiune de joker, disponibil o singura data in fiecare etapa, care tripleaza punctajul pus in concurs. Jokerul poate tripla punctajul obtinut la meciul respectiv pentru predictia completa si corecta, dar daca previziunea este incorecta se scad automat 50 de puncte, conform Regulamentului. Daca nu se previzioneaza un meci sau nu se completeaza o intrebare, scorul pana in acel moment ramane intact, insa utilizatorul nu va primi puncte suplimentare.
  • coduri promotionale

La finalul meciurilor, oricare Utilizator poate afla punctajul obtinut si pe ce loc se pozitioneaza in clasamentul general. Prin interogarea bazei de date se va putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile oferite in cadrul clasamentului final. Clasamentul general prezinta in ordinea pozitiilor topul utilizatorilor la momentul respectiv. Pe 15 decembrie 2014, ora 23:59, pe baza punctajelor acumulate pe tot parcursul concursului de catre utilizatori, se realizeaza un Clasament general final al utilizatorilor. 

Concursul se desfasoara in 2 faze:

  • Faza 1: 25 iulie –1 octombrie 2014 - Cuprinde meciurile din etapele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 din campionatul Romaniei, Liga 1.
  • Faza a 2-a: 2 octombrie- 15 decembrie 2014 - Cuprinde meciurile din etapele 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 din campionatul Romaniei, Liga 1.

La sfarsitul fiecarei faze de concurs se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze. La finalul concursului, pe 15 decembrie 2014, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele din cele doua faze si se realizeaza clasamentul final.

Premiile acordate pentru fiecare faza din concurs:

  • faza 1
    • 1 premiu constand intr-un smartwatch Sony in valoare de 111 de euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte pentru faza 1
    • 1 premiu constand intr-o bratara Sony Smartwear in valoare de 54 euro (TVA inclus),care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
    • 20 de premii, fiecare constand in cate un voucher electronic de cumparaturi, ce poate fi folosit exclusiv in magazinul online al Orange Romania, fiecare in valoare de 10 euro (TVA inclus), si care se acorda primilor 20 de utilizatori unici clasati pe primele 20 de locuri, inclusiv utilizatorului clasat pe primul si al doilea loc
  • faza a 2-a
    • 1 premiu constand intr-un smartwatch Sony in valoare de 111 de euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte pentru faza 2
    • 1 premiu constand intr-o bratara Sony Smartwear in valoare de 54 euro (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
    • 20 de premii, fiecare constand in cate un voucher electronic de cumparaturi, ce poate fi folosit exclusiv in magazinul online al Orange Romania, fiecare in valoare de 10 euro (TVA inclus), si care se acorda primilor 20 de utilizatori unici clasati pe primele 20 de locuri, inclusiv utilizatorului clasat pe primul si al doilea loc
  • faza finala
    • premiul I – un smartphone Sony Xperia Z2 (in valoare de 589 euro, TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte in total, pe durata celor 2 faze cumulate
    • premiul II – un smartphone Sony Xperia Z1 compact (in valoare de 499 euro, TVA inclus),care se acorda utilizatorului clasat pe locul 2 pe durata celor 2 faze cumulate
    • premiul III – un smartphone Sony M2 (in valoare de 239 euro, TVA inclus), care se acorda utilizatorului s-a clasat la finalul perioadei de concurs pe locul 3 pe durata celor 2 faz ecumulate
    • 20 de premii, fiecare constand in cate un voucher electronic de cumparaturi, ce poate fi folosit exclusiv in magazinul online al Orange Romania, fiecare in valoare de 10 euro (TVA inclus), si care se acorda primilor 20 de utilizatori unici clasati pe primele 20 de locuri, inclusiv utilizatorilor clasati pe locurile I, II si III
  • premii suplimentare
    • utilizatori inscrisi: Primii 100 de utilizatori unici inscrisi in concurs vor primi automat cate un voucher electronic de cumparaturi ce poate fi folosit exclusiv in magazinul online Orange, disponibil la adresa www.orange.ro/magazin-online/, fiecare in valoare de 10 euro (TVA inclus). 
  • 2 premii suplimentare: tragerea la sorti: Toti utilizatorii care si-au inscris datele complet si corect in baza de date vor participa la o tragere la sorti care se va finaliza cu desemnarea a 3 castigatori. Fiecare dintre cei 3 castigatori va primi cate o casca stereo Sony Bluetooth headset SBH 20, fiecare in valoare de 39 de euro (TVA inclus).

Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii: 

  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia Z2
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony Xperia Z1 compact
  • 1 premiu constand intr-un smartphone Sony M2
  • 2 premii constand in cate un smartwatch Sony
  • 2 premii constand in cate o bratara Sony Smartwear
  • 3 premii constand in cate o casca stereo Sony Bluetooth headset SBH 20
  • 160 de vouchere electronice pentru achizitionarea de produse din cadrul magazinului online Orange