98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone Samsung Galaxy S6 Edge!

 admin  2015.12.18  Telefoane,Trageri la sorti  2179

concurs Depozitul de Papetarie

De sarbatori, fa o bucurie biroului tau si noi iti facem tie o bucurie.

In perioada 18 - 23 decembrie 2015, cumpara orice produs Fellowes din Depozitul de Papetarie si poti castiga un Samsung Galaxy S6 edge!

Cum particip?

Comanzi produse Fellowes in valoare de minim 100 de lei si intri automat in tragerea la sorti pentru un Samsung Galaxy S6 Edge.

Fiecare 100 de lei cheltuiti in plus iti aduc o noua sansa de castig.

Iti punem un Samsung Galaxy S6 edge sub brad!

Pe 23 decembrie 2015, seara, afli daca ai castigat un Samsung Galaxy S6 edge. De ajun, il vei avea sub brad!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Depozitul de Papetarie castiga premii Depozitul de Papetarie concurs Fellowes concurs Samsung Galaxy S6 Edge castiga Samsung Galaxy S6 EdgeNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.