Castiga un smartphone Samsung Galaxy Core Prime!
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un smartphone Samsung Galaxy Core Prime!

 admin  2015.07.01  Telefoane,Trageri la sorti  2238

concurs Buzz Store

Testeaza Supernet 4G si smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime!

Buzz Store te surprinde cu o noua campanie si te invita sa te alaturi echipei de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua Supernet 4G, aplicatii de divertisment: muzica (Zonga) si TV (Seenow) plus super-smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime. Cei mai activi Buzzeri pastreaza telefonul la finalul campaniei! 

Cu Buzz Store descoperi cat de distractiv si util poate fi smartphone-ul tau conectat la cea mai buna retea 4G certificata, care iti permite sa faci tot ce iti doresti pe internet in cel mai scurt timp posibil, la o calitate foarte buna si fara intreruperi.

Inscrie-te acum in campania de testare Buzz Store si poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, gratuit, Kit-ul Vodafone:

  • Un smartphone 4G performant: Kit-ul de testare Vodafone contine smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime echipat cu procesor quad-core de 1.2 Ghz si 8GB memorie interna, camera de 5MP, GeoTagging si focus tactil, toate acestea pe un display generos QHD de 4.5 inch.
  • Net nelimitat & acces gratuit la aplicatii: Pe toata durata campaniei te vei bucura de net nelimitat in reteaua 4G si acces gratuit la aplicatiile de muzica si TV – Zonga si Seenow.

In campanie sunt disponibile 150 de locuri. Campania se desfasoara in orasele Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov in perioada 27 iunie - 26 august 2015.

Participa acum la campania de testare Buzz Store - Vodafone. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici. ...esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie in campanie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite! Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare si au un abonament activ in reteaua Vodafone.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Buzz Store concurs Buzz Store Supernet 4G Samsung Galaxy Core Prime