Acest concurs a expirat în data de 2015-06-22. Vezi concursurile active aici.
Testeaza Supernet 4G si smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime!

Testeaza Supernet 4G si smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime!

Buzz Store te surprinde cu o noua campanie si te invita sa te alaturi echipei de testare a produselor si serviciilor Vodafone: internet de mare viteza in reteaua Supernet 4G, aplicatii de divertisment: muzica ( Zonga) si TV (Seenow) plus super-smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime.

Cei mai activi Buzzeri pastreaza telefonul la finalul campaniei! 

Cu Buzz Store descoperi cat de distractiv si util poate fi smartphone-ul tau conectat la cea mai buna retea 4G certificata, care iti permite sa faci tot ce iti doresti pe internet in cel mai scurt timp posibil , la o calitate foarte buna si fara intreruperi.

Inscrie-te acum in campania de testare Buzz Store si poti fi selectionat/a pentru a primi acasa, gratuit, Kit-ul Vodafone:

  • Un smartphone 4G performant: Kit-ul de testare Vodafone contine smartphone-ul Samsung Galaxy Core Prime echipat cu procesor quad-core de 1.2 Ghz si 8GB memorie interna, camera de 5MP, GeoTagging si focus tactil, toate acestea pe un display generos QHD de 4.5 inch.
  • Net nelimitat & acces gratuit la aplicatii: Pe toata durata campaniei te vei bucura de net nelimitat in reteaua 4G si acces gratuit la aplicatiile de muzica si TV – Zonga si Seenow.