Acest concurs a expirat în data de 2015-01-06. Vezi concursurile active aici.
La cascaval inainte!

Campania va incepe in data de 04 Decembrie 2014 ora 15:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 05 Ianuarie 2015 ora 14:59:59, ora Romaniei.

Produsele participante la Campanie sunt:

  • Delaco cascaval afumat 250 g

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 3 categorii de premii saptamanale:
    • Junior: 1 bucata cascaval afumat Delaco 250 g
    • Senior: 1 bucata cascaval afumat Delaco 250 g + 1 bucata cascaval afumat Delaco 450 g + 1 bucata cascaval afumat Delaco 900 g
    • Fan adevarat: un joc darts
  • marele premiu: Campionul - constand intr-un smartphone Apple Iphone 5S 32 GB

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa se inscrie in Campanie. Participantii nu sunt conditionati sa achizitioneze produsele participante la Campanie, insa acest lucru le aduce sanse suplimentare de castig, prin acumularea de puncte bonus.

Inscrierea in Campanie se realizeaza prin accesarea in perioada Campaniei a aplicatiei Facebook denumita La cascaval, inainte!, existenta pe pagina de Facebook al Mega Image.

Participantii trebuie sa intre in joc dand click pe butonul "tinteste la cascaval" si sa prinda bucatile de cascaval cu ajutorul scobitorilor pe care le au la dispozitie in cadrul aplicatiei. Jocul se desfasoara contra cronometru, secundele avute la dispozitie fiind afisate. Fiecare bucata prinsa aduce puncte, bucatile avand valori diferite in functie de dimensiunea lor: bucatile mari valoreaza 5 puncte, bucatile medii 15 puncte iar bucatile mici 25 puncte, scorul final fiind al participantilor va fi afisat la expirarea timpului. Punctele se cumuleaza, un participant putand sa adune puncte pe parcursul mai multor sesiuni de joc. De asemenea participantii primesc puncte bonus daca dau share aplicatiei si/sau daca introduc datele unui bon fiscal cu care au achizitionat cel putin un produs participant la Campanie.

Fiecare Participant se va identifica cu nume, prenume, telefon si email. 

Premiul Campion se va acorda participantului care a acumulat cele mai multe puncte pe durata campaniei, cumulat cu conditiile enumerate mai jos:

  • da cel putin un share pe intraga durata a promotiei
  • are cel putin un bon fiscal introdus care sa ateste cumpararea de cel putin a unui produs Delaco cascaval afumat 250g

Castigatorii premiilor oferite in campania promotionala, se vor desemna in functie de punctele cumulate in joc pana la sfarsitul zilei anterioare (ora 23.59) zilei desemnarii castigatorilor.

Pentru fiecare saptamana de pe durata Campaniei se vor desemna cate 3 castigatori Junior, 3 castigatori Senior si un castigator Fan Adevarat. Zilele de desemnare a castigatorilor sunt: 12 Decembrie pentru saptamana 4 - 11 Decembrie, 19 Decembrie pentru saptamana 12 - 18 Decembrie, 6 Ianurarie 2015 pentru saptamana 19 - 25 Decembrie si 6 Ianuarie pentru perioada 26 Decembrie 2014 – 5 Ianuarie 2015.

Marele premiu (Campionul) se va desemna in 6 Ianuarie 2015.