Acest concurs a expirat în data de 2015-08-31. Vezi concursurile active aici.
Concursul din cadrul Petrecerii Sony House.

Concursul va începe la data de 21.07.2015 la orele 2:00 PM și se va încheia la data de 30.08.2015 la orele 11:59 PM.

Participarea la Competiție este voluntară și nu este condiționată de vreo achiziție. Fiecare Participant se poate înscrie la concurs numai o dată.

Pentru a participa la Concurs, un Participant va finaliza sarcina de concurs prin descrierea propriei Petreceri Sony House pe care ar vrea să o organizeze, folosind difuzorul Sony MHCV7D. Pe profilul de Facebook al Sony, va publica un comentariu în rubrica de informații despre Concurs (postare despre concurs).

Fiecare Aplicație va include următoarele informații obligatorii:

  • numărul de participanți la petrecerea planificată; 
  • locația unde urmează a fi organizată petrecerea Sony House.

Pentru a încuraja creativitatea, Participanții sunt liberi să aleagă orice mijloace sau forme artistice (imagini, muzică, video), prin care să prezinte Petrecerea Sony House propusă.

Juriul numit de Promotor, va alege la discreție, dintre toate Aplicațiile participante la Concurs, pe cele mai bune 5 Aplicații de concurs. Candidații aleși vor fi anunțați la data de 07.08.2015. Promotorul îi va contacta pe cei 5 autori ai Aplicațiilor alese răspunzând la comentariu, care constituie Aplicația. Criteriul de selecție aplicat de Juriu va cuprinde în principal următoarele elemente: creativitatea și originalitatea ideii.

Cele 5 aplicații alese vor fi prezentate sub formă grafică, prezentând ideea descrisă în Aplicația de concurs. Cele 5 grafice create pe baza Aplicațiilor de Concurs vor fi postate în galeria de Concurs de pe profilul de Facebook al ‘Sony’  și vor fi apoi supuse la vot.

Votarea asupra celor 5 grafice create va avea loc între 07.08.2015 și 13.08.2015. Orice persoană cu profil de Facebook poate vota pentru graficul preferat dintre cele 5 create pentru Petrecerea Sony House și depuse ca Aplicație în Concurs. Voturile pot fi acordate prin caracteristici specifice Facebook, cum ar fi:  ‘like’ sau ‘comentariu’.

Persoana care primește cel mai mare număr de like-uri pentru graficul lui și cele mai multe comentarii câștigă concursul și câștigă deci și premiul. Câștigătorul va primi premiul, care constă într-un sistem Sony MHCV7D cu o valoare de vânzare de 2999 RON la Petrecerea Sony House.

În plus, Câștigătorul va avea dreptul să închirieze produse Sony Xperia M4 Aqua și alte produse, în baza unui Contract de închiriere semnat cu Sony.

Câștigătorul este obligat să organizeze o Petrecere Sony House respectând ideea propusă în Aplicația de Concurs și care implică utilizarea sistemului Sony MHCV7D furnizat de Promotor. Costul legat de organizarea Petrecerii Sony House trebuie suportat de câștigător. Cheltuielile de transport de la și către locația unde are loc petrecerea Sony House sunt suportate de câștigător și de invitați. Petrecerea Sony House va fi organizată de Câștigător la o dată agreată cu Juriul, între 14.08.2015 și 30.08.2015.

La petrecere se va filma și se vor face fotografii. Filmul de la petrecerea Sony House va fi filmat de o agenție desemnată de Sony și va fi postat pe profilul de Facebook al Sony.