Acest concurs a expirat în data de 2015-08-08. Vezi concursurile active aici.
Fan Courier iti sustine pasiunea!

Știm că începuturile sunt dificile, dar și frumoase.  Iar când ești talentat și pasiunea ta devine o muncă de zi cu zi, meriți să fii premiat. La Fan Courier credem în spiritul creativ și în începuturi, pentru că și business-ul nostru a pornit la fel. Începând cu 2012, am sprijinit în fiecare an tinerii creatori de modă români prin promovarea creațiilor lor vestimentare, iar acest angajament a avut ca urmare transformarea unui eveniment periodic într-o platformă sustenabilă de creștere și dezvoltare a talentului creativ.

Ca urmare a succesului nostru în edițiile anterioare, anul acesta am lansat #fashionFANatic, o nouă inițiativă de susținere a spiritului antreprenorial și de promovare a următoarei generații de fashion designeri. #fashionFANatic este o competiție care va putea deschide cu adevărat ușile pentru tinerii designeri atunci când aceștia vor dori să-și transforme colecția într-un business de succes.

Ce fel de designer căutăm?

Credem că este important ca designerii aflați la început de drum să aibă o platformă unde să-și poată demonstra talentul creativ, să înceapă să-și creeze contacte în industrie și să-și dezvolte un portofoliu puternic. De aceea ne dorim să-i încurajăm pe cei care vor să se afirme, dar au nevoie de susținere. Căutăm oameni care cred cu tărie în talentul lor și vor să urmeze o carieră în acest domeniu. Așa că dacă simți că fashion-ul este pasiunea ta și vrei să-ți expui creațiile pe calendarul modei, #fashionFANatic este competitia pe care o cauți.

Transformă-ți pasiunea în business:  Drumul de la primele schițe la un business adevărat nu este simplu, însă noi ți-l facem mai ușor. Urmează pașii de mai jos, înscrie-te în competiție, iar Fan Courier te ajută să-ți pui creațiile pe calendarul modei:

  1. Creează-ți cont: Pentru a te înscrie în platformă, completează datele personale în formularul de înscriere sau înregistrează-te cu contul de Facebook.
  2. Înscrie-ți colecția: Creează o colecție de 12 piese - câte o ținută potrivită fiecărei luni a anului sau încarcă-ți una dintre colecțiile existente. Este necesar ca lucrările să fie ținute complete și nu exclusiv colecții izolate de accesorii sau de încălțăminte.
  3. Primește voturi: Colecționează voturi pentru ținutele înscrise, câștigă vizibilitate și aprecieri din partea publicului pasionat de fashion și lasă-te evaluat de profesioniști.
  4. Expune-ți colecția: Prezintă-ți creațiile în lumina reflectoarelor: câștigă un styling de excepție, un shooting semnat Cosmin Gogu Photography pentru calendarul Fan Courier 2016 și un eveniment unic de lansare a colecției tale.

Ce câștigi?

Noi îți susținem pasiunea și îți oferim:

  • un shooting complet semnat Cosmin Gogu Photography: Vei avea la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care se va ocupa de planificarea și organizarea acestui shooting: începând de la selecție și styling, modele & make-up puse la dispoziție de noi, până la decorul locației, ce va fi stabilit în urma unui brainstorming creativ la care vom participa împreună. Tot ce trebuie să faci este să vii cu colecția, de restul ne ocupăm noi.
  • eveniment de lansare: Vrem să ne asigurăm că vei câștiga vizibilitate și expunere în cadrul unui eveniment unic de lansare. Și aici vei beneficia de o echipă dedicată care va fi responsabilă de planning-ul evenimentului, cu tot ce presupune acesta: asigurarea locației, a echipei foto, a regizorilor de eveniment și a welcoming-ului invitaților. În plus, vei avea avantajul unei promovări media ca la carte, în cadrul conferinței de presă organizate tot de echipa #fashionFANatic. La eveniment vor participa nume cunoscute din presă și din lumea mondenă, așa că pregătește-te să-i inspiri cu colecția ta. Și nu uita să te simți bine, va fi singura ta grijă. Noi îți livrăm colecția pe calendarul modei și îți asigurăm un eveniment de lansare perfect.
  • multă faimă: Te vei bucura mai departe de susținerea noastră, astfel că, pe lângă expunerea oferită în cadrul evenimentului de lansare, calendarul cu shootingul tău va ajunge în mii de exemplare pe tot teritoriul țării, către partenerii și colaboratorii FAN Courier.

Programul campaniei:

  • Înscriere colecție: 7 iulie - 7 august 2015;
  • Voting: 7 iulie - 7 august 2015;
  • Anunțare câștigător: în perioada 10 - 15 august 2015;
  • Pregătire shooting: în perioada 15 - 25 august 2015;
  • Shooting: în perioada 25 - 30 august 2015;

Procesul de jurizare:

Pentru că vrem să ne asigurăm că vei avea parte de o jurizare exemplară, am invitat specialiști de top din lumea modei să-ți evalueze colecțiile. Juriul #fashionFANatic este alcătuit dintr-o echipă de profesioniști cu expertiză în industria designului și a fashionului romanesc, așa că pregătește-te să-i inspiri cu talentul tău. Câștigătorul va fi ales de echipa echipa de specialiști împreună cu inițiatorii competiției. Votul se acordă în funcție de potențialul tău și de capacitatea de a obține rezultate în industria de fashion.