Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga un shooting pe aeroportul Charles de Gaulles din Paris si propria ta expozitie!

Campania „Castiga propria expozitie foto” va incepe in data de 30 mai 2014 si se va incheia la data de 13 iulie 2014.

In perioada 30 mai – 5 iunie 2014 orice utilizator de internet care detine o pagina sau un profil de Facebook se poate inscrie la concursul „Castiga propria expozitie foto” conform instructiunilor: 

  • participantii trebui sa acceseze pagina de Facebook Air France
  • participantii trebuie sa devina fani ai paginii de Facebook Air France, apasand butonul „Like” („Imi place”)
  • participantii vor trebui sa instaleze aplicatia de Facebook „Castiga propria expozitie foto” 
  • participantii vor trebui sa acorde aplicatiei permisiunile necesare pentru a se sincroniza cu contul de Facebook. Acordarea acestor permisiuni reprezinta acordul expres al participantilor de a le accesa anumite date de pe contul de Facebook (de exemplu nume, prenume, poza de profil, adresa de email necesare pentru validarea castigatorului si conectarea cu Aplicatia). Fara acceptul transferului de date, utilizatorul de Facebook nu poate participa la concurs: nume, prenume, adresa de e-mail. 

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa incarce in aplicatie minim 1 (o) fotografie, maxim 5 (cinci) fotografii cu tema „Calatorii fara griji”, respectand specificatiile tehnice enumerate mai jos:

  • fotografiile trebuie sa fie in format .jpg, .gif, .png; 
  • marimea fiecarei fotografii nu trebuie sa depaseasca 3MB; 

Un Participant se poate inregistra in concurs de maximum 5 ori si poate incarca in aplicatie maxim o fotografie la fiecare inregistrare. Juriul va alege doar o singura fotografie din cele maximum 5 fotografii, fotografie care va fi supusa votului publicului. 

Prima etapa. In perioada 6 - 10 iunie 2014, membrii juriului desemnati de catre Organizatorul concursului, vor selecta cele mai bune 10 fotografii inscrise in concurs. Pentru a stabili cele 10 fotografii castigatoare membrii juriului vor avea in vedere valoarea estetica si originalitatea unghiului de abordare in realizarea fotografiilor, cu respectarea temei concursului – Calatorii fara griji. Aceste 10 fotografii vor fi incarcate pe aplicatia de Facebook si supuse votului publicului in perioada 11-13 iunie 2014. 

A doua etapa. In urma voturilor pimite in perioada cuprinsa intre 11 iunie si 13 iunie 2014 ora 17:59:59, ora Romaniei se vor desemna cele mai bune 2 fotografii, din cele 10 selectate de juriu si supuse votului public. Desemnarea celor mai bune 2 fotografii se face prin vot public prin accesarea paginii de internet https://apps.facebook.com/airfrance_contest/ro. Votul este posibil doar pentru persoanele care au devenit fani ai paginii www.facebook.com/airfrance, prin apasarea butonul „Like” („Imi place”). O persoana detinatoare a unui profil de Facebook poate vota doar o singura data pe zi. In cazul in care la sfarsitul perioadei de vot, vor exista 2 fotografii cu acelasi numar de voturi, juriul va fi cel care va decide care este fotografia castigatoare.Vor fi desemnate castigatoare acele 2 fotografii care vor primi cele mai multe voturi in perioada 11 – 13 iunie 2014. 

Cei 2 castigatori, autori ai celor mai bune 2 fotografii desemnate in urma votului publicului vor putea sa participe la un eveniment de fotografie desfasurat la Paris in perioada 27 -29 iunie 2014. Evenimentul va fi organizat de Air France impreuna cu fotograful Andreea Retinschi, in zona nou-inaugurata a aeroportului Charles De Gaulle din Paris. 

A treia etapa. In perioada 7 iulie 2014 si 13 iulie 2014, ora 17:59:59, ora Romaniei, se va putea vota cea mai buna fotografie, respectiv castigatorului acestei campanii. In cadrul acestui vot vor participa acele fotografii realizate in cadrul evenimentului de la Paris de catre cei 2 castigatori ai etapei desfasurate in perioada 11 – 13 iunie 2014. Desemnarea celei mai bune fotografii se va face prin vot public prin accesarea paginii de internet https://apps.facebook.com/airfrance_contest/ro. 

Va fi desemnata castigatoare fotografia cu cele mai multe voturi primite in perioada 7 iulie 2014 si 13 iulie 2014, ora 17:59:59, ora Romaniei. 

Castigatorul celei de a treia etape va avea posibilitatea sa isi expuna fotografiile intr-o expozitie proprie, organizata de Air France la o data ce va fi comunicata ulterior. 

Premiile oferite de Air France celor 2 castigatori constau intr-un workshop de fotografie si o excursie la Paris dupa cum urmeaza: 

  • Cei doi castigatori desemnati in urma votului publicului vor participa la un workshop pe teme de fotografie, organizat de Air France Bucuresti impreuna cu fotograful Andreea Retinschi
  • Castigatorii vor avea oportunitatea de a participa la un eveniment de fotografie la Paris in data de 27 iunie 2014 organizat in zona nou-inaugurata a aeroportului Charles De Gaulle din Paris. Evenimentul va fi organizat de Air France impreuna cu fotograful Andreea Retinschi
  • 2 bilete de avion pe ruta Bucuresti- Paris si retur intre 27 si 29 iunie 2014
  • 2 nopti cazare la Hotel Mercure Paris Champs Elysées
  • Vizita la Eiffel Tower si cina in centrul orasului Paris

Premii corespunzatoare celei de a 3-a etape: Castigatorul ultime etape va avea posibilitatea sa isi expuna fotografiile intr-o expozitie proprie, organizata de Air France la o data ce va fi comunicata ulterior.