Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Meniul preferat al lunii ianuarie.

Iata-ne ajunsi in prima luna a anului 2016! Dupa un sezon al sarbatorilor abundent in preparate culinare speciale, traditionale sau inovatoare, revenim acum, in luna ianuarie, la un regim alimentar echilibrat.

Ne regasim din nou in fata dilemelor obisnuite de zi cu zi, ce sa mai gatim, care este varianta de meniu cea mai buna pentru noi si familiile noastre.

Gustos.ro va invita sa inscrieti in concurs varianta voastra preferata de meniu pentru luna ianuarie, meniu format din 3 retete:

  • o supa sau ciorba
  • un fel principal
  • un desert (dulciuri, sucuri, smoothie-uri etc.)

Ordinea inscrierii in site a celor 3 retete este la alegerea voastra.

Asadar, intre 8 si 31 ianuarie 2016, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro 3 retete din cele 3 categorii culinare, care sa alcatuiasca meniul cu care va mandriti cel mai mult in luna ianuarie. Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu in intervalul amintit 3 retete care pot constitui un astfel de meniu.

In cazul participarii cu mai multe seturi de meniuri, acestea vor fi grupate in ordinea cronologica a introducerii in site a fiecarei retete: primul desert va fi grupat si jurizat impreuna cu primul fel principal, respectiv cu prima reteta de supa/ciorba introdusa etc.

Participantul la concurs al carui meniu va fi considerat cel mai reusit ca castiga un premiu de mare ajutor in bucatarie: Set vase de gatit 12 piese - Vitesse France.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.