77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set pentru piure format din: 3 boluri din ceramica, o fata de masa, 3 suporturi de farfurii si o presa de cartofi din inox!

 admin  2015.04.02  Diverse,Trageri la sorti  1579

concurs Linco

Concursul “Miercuri, ziua premiilor de la Linco Piure” se desfasoara, pe intreg teritoriul Romaniei,exclusiv in mediul online, in perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2015 în fiecare zi de miercuri.

Pentru a se inscrie la Concurs, participantii trebuie sa:

  • sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;
  • sa detinacont pe facebook.com. In cazul in care participantul nu are creat cont de facebook isi poate crea unul accesand site-ul facebook.com;
  • sa intre pe pagina de facebook Linco si sa caute mesajul care face referire la acest concurs.
  • la mesajul de concurs, pe pagina de Facebook Linco, participantii trebuie sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea care va fi postata pe pagina oficiala de facebook in fiecare zi de miercuri; intervalul in care acestia pot raspunde la intrebarea concursului este de miercuri, ora 11:00 dimineata pana lunea urmatoare, ora 11:00 dimineata (5 zile).

Mecanismul concursului consta intr-o postare saptamanala (5 postari diferite in fiecaresaptamana de concurs) la care participantii trebuie sa raspunda printr-un comentariu la fiecare provocare / intrebare de concurs. In fiecare saptamana va fi extras, prin tragere la sorti electronica, cu garantarea caracterului aleatoriu, cate un castigator prin random.org, iar acesta va fi anuntat printr-un raspuns la comentariul sau.

În cadrul acestui concurs, Organizatorul ofera următoarele premii:

  • 5 pachete cadou ce contin 3 boluri din ceraminca, o fata de masa, 3 suporturi de farfurii, 1 presa de cartofi din inox

PARTICIPA LA CONCURS

Linco Piure concurs Linco set pentru piure concursuri online concurs Facebook