Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Miercuri, ziua premiilor de la Linco Piure.

Concursul “Miercuri, ziua premiilor de la Linco Piure” se desfasoara, pe intreg teritoriul Romaniei,exclusiv in mediul online, in perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2015 în fiecare zi de miercuri.

Pentru a se inscrie la Concurs, participantii trebuie sa:

  • sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei;
  • sa detinacont pe facebook.com. In cazul in care participantul nu are creat cont de facebook isi poate crea unul accesand site-ul facebook.com;
  • sa intre pe pagina de facebook Linco si sa caute mesajul care face referire la acest concurs.
  • la mesajul de concurs, pe pagina de Facebook Linco, participantii trebuie sa raspunda printr-un comentariu la intrebarea care va fi postata pe pagina oficiala de facebook in fiecare zi de miercuri; intervalul in care acestia pot raspunde la intrebarea concursului este de miercuri, ora 11:00 dimineata pana lunea urmatoare, ora 11:00 dimineata (5 zile).

Mecanismul concursului consta intr-o postare saptamanala (5 postari diferite in fiecaresaptamana de concurs) la care participantii trebuie sa raspunda printr-un comentariu la fiecare provocare / intrebare de concurs. In fiecare saptamana va fi extras, prin tragere la sorti electronica, cu garantarea caracterului aleatoriu, cate un castigator prin random.org, iar acesta va fi anuntat printr-un raspuns la comentariul sau.

În cadrul acestui concurs, Organizatorul ofera următoarele premii:

  • 5 pachete cadou ce contin 3 boluri din ceraminca, o fata de masa, 3 suporturi de farfurii, 1 presa de cartofi din inox