Diverse • Trageri la sorti

Castiga un set party starter de cocktail beHugo si incepe petrecerea!

Adăugat de concursoman în data de 2013.11.01 • 3294 vizualizări

Castiga un set party starter de cocktail beHugo si incepe petrecerea!

beHugo este un cocktail 100% natural ce contine flori de soc, menta si lamaie in combinatie cu vin spumant italian de cea mai buna calitate. Combinatia de ingrediente naturale, fara potentiatori de aroma, fara conservanti si fara E-uri, are un gust revigorant, fiind "racoritorul" ideal pentru toti cei care apreciaza o petrecere buna.

Usor alcoolizat (5,9% Vol. Alc) cocktailul beHugo este imbuteliat in flacoane din aluminiu alimentar de 200 ml sau sticla alb opac de 750 ml. 

Pentru consum pur si simplu deschide si savureaza bautura. In functie de inspiratie, se poate servi fie cu paiul fie in pahare de vin cu cuburi de gheata si impreuna cu frunze de menta. Temperatura de servire este intre 6 si 8C.
 
Participa la concurs in perioada 1 noiembrie 2013 - 29 noiembrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 4 premii constand in 6 flacoane a 200 ml de cocktail beHugo.

Raspunde la urmatoarea intrebare: "Ce volum au recepientele in care este imbuteliat cocktailul beHugo?"

  •  300ml si 1L
  •  200 ml si 750 ml
  •  200 ml si 500 ml

Regulamentul concursului:

  1. Participa la concurs in perioada 1 -29 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 4 premii constand in 6 flacoane a 200 ml de cocktail beHugo.
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 29 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la [email protected] care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresa [email protected] ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.


PARTICIPA LA CONCURS