Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Ce tipuri de produse cosmetice iti pune la dispozitie magazinul online Haircare.ro?

Ai incercat fel de fel de produse pentru ingrijirea parului, dar nu ai gasit nimic potrivit pentru tine? Haircare.ro, primul magazin online din Romania cu produse profesionale 100% autentice dedicate ingrijirii parului tau, de 7 ani specialist in solutii pentru obtinerea unui par frumos reprezinta solutia.

HairCare.ro este singurul magazin online care vinde exclusiv produse profesionale de ingrijire a parului, asa incat sa poti obtine chiar la tine acasa o ingrijire ca la un salon de infrumusetare si la un prÍt foarte ìreconfortantî. Nashi Argan, Moroccanoil, Alfaparf sunt cateva dintre brandurile premium aflate in topul preferintelor celor care aleg sa se ingrijeasca de frumusetea parului lor apeland la produsele de pe haircare.ro. 

Participa la concurs in perioada 4 - 30 iunie 2015, raspunde corect la intrebarea "Ce tipuri de produse cosmetice iti pune la dispozitie magazinul online Haircare.ro?" si castiga unul dintre cele 3 premii oferite de HairCare.ro. Premiile constau intr-un sampon si o masca de reconstructie, de la Alfaparf.