77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set de produse Label.m oferit de Luxbeauty!

 admin  2015.08.31  Beauty,Trageri la sorti  1024

concurs Eva.ro

Participa la concurs in perioada 27 august - 10 septembrie 2015 raspunde corect la intrebarea "Ce rol are Brunette Texturising Volume Spray?" si poti castiga unul dintre cele doua seturi de produse Label.m oferite de Luxbeauty.ro!

Brunette Texturising Volume Spray -  Spray  cu dubla actiune ce ofera textura si volum parului. Combina textura unui sampon uscat cu cea a unui fixativ pentru a oferi o coafura de durata, cu volum, fara a mai tapa parul.  Agitati inainte si aplicati de la o distanta de 10-15 cm, pe parul uscat, pe sectiuni pentru a obtine volum la radacina cat si pe lungimi.

Spray de Luciu-Shine Spray -   Spray de luciu foarte fin, fara grad de fixare, conceput pentru a conferi stralucire incredibilla cu protectie UV.Are efect antistatic si ajuta la intensificarea culorii inca de la prima aplicare. Un spray de luciu foarte fin, fara grad de fixare, conceput pentru a conferi stralucire incredibilla cu protectie UV.Are efect antistatic si ajuta la intensificarea culorii inca de la prima aplicare.Functioneaza foarte bine cu produsele de indreptat parul pentru un look foarte drept, neted si sanatos. Se pulverizeaza pe parul umed sau uscat de la o distanta de aproximativ 25–30 cm pentru o distribuire uniforma.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Luxbeauty set de produse Label.m Brunette Texturising Volume Spray Spray de Luciu-Shine Spray