Acest concurs a expirat în data de 2015-06-16. Vezi concursurile active aici.
Fii ECOinformat.

Tombola se desfăşoară din data de 04 iunie 2015, ora 09:00 până în data de 15 iunie 2015, ora 23:59.

Tombola are la bază un test cu 5 întrebări, pe teme legate de mediu, cu variante de răspuns A, B sau C.

Dacă răspunsul este:

  • Corect – se înaintează la următoarea întrebare
  • Greşit la o singură întrebare se continuă testul; greşit la mai mult de două întrebări – se întrerupe testul.

Testul poate fi reluat de nenumărate ori. Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca participantul să se poată înscrie la tombolă este ca la finalul testului, să existe minimum 3 întrebări cu răspuns corect din totalul de 5. În cazul în care participantul răspunde corect la mai puțin de 3 întrebări, atunci nu se poate înscrie la tombolă. 

Aşadar, vom avea un quiz cu 5 întrebări:

  1. Pentru fiecare întrebare există 1 singură variantă de răspuns, aferentă opțiunilor A, B sau C.
  2. Indiferent dacă răspunsul userului este sau nu corect, acesta va primi informații de tipul ”Știați că” în subsolul paginii de concurs quiz.
  3. În cazul unui răspuns incorect, sistemul va atenționa participantul și îi va comunica răspunsul corect. Răspunsul incorect va fi marcat prin colorarea casetei respective în roșu.
  4. În cazul în care răspunsul este corect, userul va trebui să acceseze butonul ”Următoarea întrebare” și să continue quiz-ul.
  5. La finalul quiz-ului, userului i se va comunica la câte întrebări din 5 a răspuns corect.
  6. În cazul în care participantul a răspuns corect la minimum 3 întrebări din quiz, va fi transferat automat la pagina de înscriere în tombolă. Pentru a participa la tombolă, este necesar ca participantul să fie de acord cu condițiile specificate în prezentul regulament și să completeze cu acuratețe datele de identificare solicitate (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, oraș).
  7. În cazul în care participantul răspunde corect la mai puțin de 3 întrebări din cele 5, va primi un mesaj de notificare tip pop-up care îl va atenționa că nu poate participa la tombolă.
  8. În acest caz, participantul are posibilitatea să reia testul.

Cei care au răspuns corect la enunțurile quiz-ului/testului se pot înscrie la finalul traseului pentru premiile oferite prin tragere la sorți.

Aşadar, fiecare dintre persoanele care au răspuns la toate cele 5 întrebări şi care au completat formularul de înregistrare sunt considerați înscrişi în concurs, eligibili pentru tragerea la sorți.

Premiile acordate prin tragerea la sorți on line sunt:

  • Premiile mici: un ghiveci auto-irigant, o lanternă eco, un încărcător solar.
  • Un premiu mare – un set de picnic pentru 4 persoane.

Câştigătorii vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți on line, ce va avea loc în data de 16 iunie 2015, ora 14. Predarea premiilor va avea loc în perioada 22 iunie – 20 iulie 2015.